Remiks 20.12.2017 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Ale co się dzieje jak nawalisz dużo drewna lub tektury na żar? U siebie tak robisz? Ja nie mam takiej potrzeby. Rownie dobrze mozna zapytac co sie dzieje jak napijesz sie metylowego;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butynski 20.12.2017 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Ale co się dzieje jak nawalisz dużo drewna lub tektury na żar? Dajesz tekturę na żar ? Może jeszcze stare buty ? No to mamy ekologa z czystym spalaniem ! Brawo Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 20.12.2017 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 On nie robi ale niektórzy robią. Niektorzy gwalca, grabia i morduja. Pokrecona ta Twoja retoryka, a moze to jakas mania przesladowcza juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 20.12.2017 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 (edytowane) Nie spalam tektury.Stary butów też nie.A nawet jak bym miał ich spalać to na pewno bym nie wrzucał ich na żar.Za dużo chloru w starych butach.A propo starych butów kolega butyński chyba daje stare buty na żar bo o tym wspomniał i nazywa się Butynski Byłem kiedyś koło Lubilina w nowym domu u rodziny i pchały do kominak tekture z budowy i pchały. Edytowane 20 Grudnia 2017 przez mtdeusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 20.12.2017 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Macie zdjęcie. Miało być i jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butynski 20.12.2017 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Nie spalam tektury. Stary putów też nie. A nawet jak bym miał ich spalać to na pewno by nie wrzucał ich na żar.Za dużo chloru w starych butach. A propo starych butów kolega butyński chyba daje stare buty na żar bo o tym wspomniał i nazywa się Butynski Byłem kiedyś koło Lubilina w nowym domu u rodziny i pchały do kominak tekture z budowy i pchały. Muszę Cię zmartwić butyński to nie nazwisko :lol2:Pozdrów rodzinę z Lublina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 20.12.2017 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 (edytowane) A czy ja mówię,że to nazwisko?Nikspecjalny oglądłeś zdjęcie? Edytowane 20 Grudnia 2017 przez mtdeusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cozmo 20.12.2017 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Macie zdjęcie. Miało być i jest. [ATTACH=CONFIG]403545[/ATTACH] Fota mało wyrazna , czy to węgiel ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 21.12.2017 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Wyraźne będą w sobote.Tak węgiel Sląski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.12.2017 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 (edytowane) A czy ja mówię,że to nazwisko? Nikspecjalny oglądłeś zdjęcie? Tak nisko mnie oceniasz???. Musi być otoczka , wyraźna otoczka.Jak skomponowałeś kotłownię ,gdzie i jak gromadzisz paliwo , wiesz ta EKO - czystość w kotłowni i dopiero płomienie z komory paleniskowej , a nie toj toj . Edytowane 21 Grudnia 2017 przez Tomaszs131 Wyzwiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 21.12.2017 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Chciałeś zdjęcie komory spalania to ci wysłałem to co zrobiłem w poniedziałek,ppnieważ obecnie nie ma mnie w domu.A gdzie ja cię oceniam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.12.2017 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Chciałeś zdjęcie komory spalania to ci wysłałem to co zrobiłem w poniedziałek,ppnieważ obecnie nie ma mnie w domu. A gdzie ja cię oceniam? To nie kłam i nie wymiguj się.Nawsadzałeś wszystkim jaki to ty EKO , a tu totalna porażka i jakaś fotka z wiadra rodem.Oceniając,krytykując ,kogoś w danym temacie musisz być lepszy albo co najmniej równy.To takie nieeleganckie.Dla mnie troll-ujesz.Taki z ciebie kotłowy uzurpator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 21.12.2017 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 A kto powiedział,że muszę być lepszy?Nie muszę.Nie jestem wszchwiedzący.Nie wiem wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.12.2017 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 To Powietrze Wtórne to moim zdaniem za wysoko,tylko rozrzedza spaliny. I co z tego,że jest ten szamot jak on jest zimny? Niska temperatura płomienia na tych zdjęciach. Do czego to doszło,że czarnymi ołówakmi palą,a już wiem,czarne to z węgla drzewnego i nie kopcą........................Doczekasz się może najprawdopodobniej w środe. Ja sobie przychodzę do kotłowni,walę na żar kawałek karpy świerkowej,szpadel węgla (węgiel nie szpadel)dwa brzozowe klocki i zrembke ile się zmieści,klapke powietrza otwarta na 1cm lub trochę mniej i idę na dwór i się nie dymi. A kto powiedział,że muszę być lepszy? Nie muszę. Nie jestem wszchwiedzący. Nie wiem wszystkiego. Popatrz może ty tego nie dostrzegasz ale mierzysz się z lepszymi od siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 21.12.2017 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Dobra koniec kłótni.Idą Święta przestańmy się kłucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.12.2017 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Dobra koniec kłótni. Idą Święta przestańmy się kłucić. Jestem za i kłócić się nie ma co .Jak Święta to............... Święta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eliks 21.12.2017 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Idą Święta, mtdeusz, bądź człowiekiem, zapal w kominku i dogrzej wreszcie ten dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 21.12.2017 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Nie ma mnie w domu.Kominka nie mam.A ile zrobić 30 stopni w piatek jak wróce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butynski 21.12.2017 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 A czy ja mówię,że to nazwisko? nazywa się Butynski . Motasz się jak ekolog w spalonym lesie ! Czyżby wpływ zbyt świeżego powietrza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 21.12.2017 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Nazywa się=ma na imię,ciężko zrozumieć nie?Nazywasz się Paweł.Oznacz,że ktoś ma na imie Paweł.Chyba u ciebie za duży smog i już ciężko ze zrozumieniem nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts