mitrofan 17.10.2016 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2016 Witam Wypełniłem wniosek do Energi i zgodnie z prawdą wpisałem jako obiekt "działka", jest to działka rolna bez wydanych WZ.Energa odpisała że muszę określić co chcę podłączyć. Grunt w tym że obecnie nie chcę tam nic budować a docelowo postawić tylko domek na zgłoszenie. Czy mogę na wyrost wpisać domek rekreacyjny? Jakoś sprawdzają co dokładnie stoi na działce? Z tego co czytałem niektórzy wpisują "studnia nawadnianie terenów zielonych". Co radzicie wpisać żeby nie było kłopotu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 22.10.2016 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2016 Nawet należy wpisać od razu gospodarstwo domowe, domek rekreacyjny lub garaż. W innym przypadku zastosują taryfę budowlaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbich70 23.10.2016 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Nawet należy wpisać od razu gospodarstwo domowe, domek rekreacyjny lub garaż. W innym przypadku zastosują taryfę budowlaną Oj tam, zaraz budowlaną...To Energa a nie PGE Trzeba wpisać tak, aby jednoznacznie wynikało z tego wpisu, iż energia będzie zużywana na potrzeby bytowe i nie będzie tam prowadzona dzialalność gospodarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts