sara34 18.10.2016 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2016 Cześć Wam,Jaki prezent dla chłopaka z okazji urodzin?Czy biżuteria z dedykacją ( upatrzyłam sobie coś fajnego na takiej stronie internetowej)czy to kiepski pomysł i lepiej kupić np kamerkę samochodową? A Wy jake chcielibyście dostać prezenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.10.2016 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2016 biżuteria dla chłopaka?Jestem za stara na te nowe czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamemnon91 19.10.2016 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2016 pewnie z kamerki bardziej by się ucieszył, ale ty znasz go najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.10.2016 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Mój, z czasów kiedy chodziliśmy ze sobą, cieszył się z dobrej książki. Ale to pewnie też zbyt "oldskulowe" dla współczesnej młodzieży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janky5 19.10.2016 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Może jakieś dobre perfumy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamemnon91 20.10.2016 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 w sumie w pomyśle na prezent może pomóc wiek chłopaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homecactus 21.10.2016 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2016 wędka:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamemnon91 21.10.2016 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2016 nie wiem jaką kwotę chcesz na to przeznaczyć, ale może zamiast biżuterii to jakiś fajny zegarek? Ostatnio modne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnk 28.10.2016 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2016 Wszystko zależy od gustu chłopaka. Jeżeli nosi biżuterię i wiesz, że mu się spodoba, to kupuj śmiało. A może ma jakieś hobby i kupisz mu coś, co jest związane z jego zainteresowaniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konfident 17.11.2016 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 Ja bym wolał zestaw Lego Mógłbym się bezkarnie pobawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigWolf 18.11.2016 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Może jakaś podpowiedź ile chłopak ma lat, czym się interesuje? Ja bym wolał zestaw Lego Mógłbym się bezkarnie pobawić. Lego jest zawsze dobrym pomysłem, niezależnie od wieku obdarowywanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyrionn 18.11.2016 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Sprzęt do golenia? Ja lubię Panasonic. Albo jeszcze lepiej trymer, teraz jest moda na brody trymowanie zarostu i fryzur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelinaaa92 14.02.2017 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Standardowo pasek, portfel, perfumy, zawsze będą dobrym prezentem dla chłopaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaja2 22.02.2017 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Niby się kogoś zna ale jak przychodzi coś mu sprezentowac to nie jest to łatwe. Moze karnet na saunę/strzelnice/gokarty? Albo lepiej gdzies gdzie mozecie pojsc razem i prezent w dodatku dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynaly1991 25.02.2017 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Ja myślę , że taka kamerka samochodowa to może być bardzo dobry prezent . Jest to praktyczne , no i nigdy nie wiadomo kiedy może się przydać . Najlepiej by było jakby kamerka nagrywała oprócz tego co dzieje się poza samochodem to również to co dzieje się w nim . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 29.03.2017 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 Weź go na gokarty każdy facet będzie zachwycony takim rodzajem rozrywki, niemalże Ci to gwarantuję Tor xxxxKarting to miejsce, które polecam osobiście. Do dyspozycji mamy tam duży tor, idealnie przystosowany do tego typu wyścigów. Oboje będziecie się świetnie bawić, więc myślę że jak najbardziej warto się zdecydować - tutaj znajdziesz więcej informacji xxxx, jeśli się przekonasz. Myślę, że już po udanych urodzinach jest - pytanie autorki było z 10.2016r. ,więc propozycja spóźniona - albo to nieudana reklama z Twojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts