szabell 22.10.2016 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2016 (edytowane) Hej, zmieniam ogrodzenie w domu, w którym jeszcze nie mieszkam a okolica nie jest zbyt zaufana szczerze mówiąc. Niby szczególnie się tym do tej pory nie interesowałem ale właśnie zauważyłem taki artykuł [spam] i zaczynam się zastanawiać nad tym, zeby w coś takiego zainwestować. Może mi ktoś podpowie jak to wygląda w dłuższej perspektywie? Edytowane 23 Lipca 2018 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.10.2016 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2016 w co? W ogrodzenie, oświetlenie czy ekipę ochroniarską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reinkarnacja02 23.10.2016 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2016 skoro ogrodzenie zmienia znaczy drugie ma juz w planie a w artykule są różne formy ochrony mienia więc może tak sprecyzuj przy pytaniu. co do samych fotopułapek to mnie zastanawia wytrzymałość baterii w takim urządzonku. jak mam to ładować raz na dwa dni to do kosza taka robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamemnon91 24.10.2016 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2016 ja zainwestowałabym w psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szabell 24.10.2016 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Gratuluję Wam bardzo, piszę o wymianie ogrodzenia to każecie mi postawić ogrodzenie albo wziąć psa który by siedział w domu bo NIE MA w tym momencie ogrodzenia. Już z tego wszystkiego wychodzi na to, że kupno takiej fotopułapki mimo, że nie najtańsze to na pewno najrozsądniejsze z waszych pomysłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.10.2016 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2016 na przyszłość nie pozycjonuj idiotycznych artykułów tylko napisz wprost czego potrzebujesz i jakie masz środki. A na forum jest specjalny dział dotyczący elektronicznej ochrony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 25.10.2016 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2016 ja zainwestowałabym w psa Pies jest najłatwiejszym zabezpieczeniem do obejścia ba ... ja lubię zwierzęta na tyle że nie ryzykowałbym życia psa dla ochrony podwórka. Jeśli ktoś będzie chciał wejść i nabroić to pies ucierpi. Mojemu znajomemu otruto w ten sposób dwa bardzo fajne psy, działkę ma dużą i ktoś to wykorzystał, nikt nic nie widział, nikt nic nie wie a psów szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Voruet08 13.01.2020 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 (edytowane) bardzo dobry pomysł.- Edytowane 24 Września 2020 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts