molka234 25.10.2016 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2016 Witam, czy ktoś buduje ten dom? http://www.slonecznedomy.pl/pl/Projekty-domow/Fano-D Jest to dość świeży projekt, co o nim sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.10.2016 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2016 nie rozumiem idei parterówek z wielkimi poddaszami. Kotłownia na węgiel z przejściem w części sypialnianej? Jedna łazienka Pomieszczenie gospodarcze pod schodami jest bardzo ciasne. W wiatrołapie nie zmieści się szafa normalnego wymiaru. Mam wrażenie, że architekt nie bardzo był pewny co w sumie chce uzyskać. Bo o tej powierzchni są lepsze projekty parterówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molka234 26.10.2016 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Dziękuję za odpowiedź i uwagi Poddasze jest do adaptacji, a na tym mi bardzo zależało, bo teraz sam parter wystarczy, ale w przyszłości kto wie czy dodatkowe miejsce się nie przyda, więc to było przemyślane. Co do kotłowni.. fakt, jest w części sypialnianej, ale planuję pompę ciepła, więc węgla nie będzie, a z uwagi na to, że nie ma garażu trochę miejsca sie przyda np. na rowery. Malutką łazienkę można wydzielić z tej kotłowni, albo upchnać pod schody ( nie wiem czy się zmieści). Co do wiatrołapu to nawet nie zwróciłam na to uwagi, ale może faktycznie jest mało miejsca.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.10.2016 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2016 (edytowane) Ten projekt ma trzy sypialnie. Planujesz więcej niż dwójkę dzieci, że chcesz adaptować strych?PC można mieć na poddaszu. Może mniejszy dom w obrysie ale z poddaszem użytkowym? Edytowane 26 Października 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.10.2016 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Albo tak:http://images84.fotosik.pl/116/943be52915cb2341gen.jpg Przy czym w pomieszczeniu gdzie mają być schody na razie schodów nie robić, a tylko kotłownię. A przy adaptacji dopiero robić klatkę schodową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts