Mateusz.C 10.10.2021 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2021 (edytowane) Znów tu natrafiłem co prawda nie w 2018r ale jednak Panowie w czym to ułożyć ? Aluflex po całości ? czy jest jakiś tańszy sposób żeby zrobić to na stropie w warstwie ocieplenia 10+10cm ? Na stropie w warstwie ocieplenia wystarczą nieocieplone rury ? na trwałości mechanicznej mi nie zależy ponieważ będę kładł to sam więc będę ostrożny .. Szukam ale z marnym skutkiem a nie mam aż tyle czasu żeby zarywać nocy przy małych dzieciach niby w PCV wszystko słychać mówią, że wstawienie kawałka czegoś w obwodzie co nie jest gładkie eliminuje wszystko... Jak się do tego odnieść ? nie chce wywalać kasy niepotrzebnie na "cudowne środki" tylko jak zwykle zrobić to z głową ..a i domu nie będę już budował ani 2 ani 3 więc chce to zrobić dobrze nie koniecznie drogo . Uprzedzając pytanie czy będzie rekuperator, nie wiem musze kiedyś policzyć jego koszt zakupu i czy on się zwróci ale tak na szybko myślę że szkoda kasy ... Edytowane 10 Października 2021 przez Mateusz.C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 10.10.2021 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2021 Rekuperator to nie FV żeby ci się zwracało... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregos11 11.10.2021 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2021 Rekuperator to nie FV żeby ci się zwracało... Tekst roku. Uśmiałem się, będę też stosował ! :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts