Magnusone 28.10.2016 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2016 Stary dom, ściany ceglane. Zaprawa cała się sypie. Chciałbym tymczasowo zabezpieczyć ją przed pyleniem w domu. W przyszłości będę ściany ocieplał, więc estetyka spoin nie ma dla mnie znaczenia. Czy mogę te spoiny potraktować np. UNIGRUNTEM aby się nie pyliły w całym domu? Jeśli nie to jakie jest najlepsze tymczasowe rozwiązanie przed ociepleniem budynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mietek440 28.10.2016 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2016 Co ci się sypie , nie chodzi o tynk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 28.10.2016 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2016 Nie wiem do końca o co Ci chodzi, unigrunt? hm dobry grunt bym Ci polecił, np. ceresit ct 17, nie jest tani ale jest dobry, możesz trochę z wodą rozmaić np. 1 litr i przemalować - nie wiem ile tego masz w sumie - i jak wyschnie to juz czystym przemalowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnusone 03.11.2016 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Co ci się sypie , nie chodzi o tynk ? Sypie się zaprawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 03.11.2016 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Kup litr gruntu za 7zł i przejedz kilka spoin, może pomoże, jak pomoże ale nie wiele to można wydać więcej kasy i kupić lepszy grunt jak ceresit ct 17, najpierw z wodą, niech wyschnie i potem już sam bez wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts