Matizka 16.08.2004 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 wiem, ze jest inne podforum, ale tu zawsze najwiecej madrych glow. Buduje z developerem (choc ostatnio twierdzi, ze nim nie jest), pod klucz. Mam problem, ze coraz mniej wywiazuje sie z umowy zwlaszcza dajac nam gorsze materialy niz ustalone. A umowa jest tak sformulowana, ze do konca nie wiem czy daje nam to prawo do jej zerwania i w jaki sposob. Smutne, ale szukam prawnika od takich spraw. W Warszawie. Kto kogos poleci,? matizka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WITEK P. 16.08.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 wejdź na stronę: http://kancelaria-romaniuk.pl/mieszczą się na Grochowie w WarszawieWP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobb2 17.08.2004 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Dzieki - mi sie chyba też przyda. Ciekawe czy to ta sama firma... PozdrBOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.Paco. 09.02.2016 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 każdy prawnik Ci sprawdzi taką umowę i pomoże to nie jest nic skomplikowanego....są portale gdzie za niską opłatą można nawet dostać interpretacje (choć często tam są ludzie w trakcie aplikacji adwokackiej). Poszukaj jakiś młodych kancelarii i to rozgryzą za rozsądne pieniądze...Ja znam jednego: http://www.marcinstepien.pl/kontakt/ pomagał w innej sprawie ale byłem zadowolony z usług - na pewno doradzi i jest konkretny. Wiem, że prowadził też "stronę prawną" różnych szpitali w Warszawie, np św Zofii.....WALCZ Z NIEUCZCIWYM DEWELOPEREM! powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.02.2016 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 to wątek z 2004 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.Paco. 09.02.2016 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 to wątek z 2004 roku o f**k....nie spojrzałem na datę tylko kliknąłem bo był pierwszy od góry jakby ktoś odpowiedział......moja wina:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts