uzytkownik73467 29.10.2016 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2016 Dekarz oferuje mi, że położy papę IZOBIT SUPER W PYE250 S53 SBS na starą papę.Koszt ww. papy - 21 zł/mkw.Czy ktoś zna ww papę?Czy warto płacić 21 zł za mkw takiej papy (15 lat gwarancji) czy może zamiast tego kupić "Papa wierzchnia W/PV-SBS Matizol" w cenie 6 zł/mkw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.Paco. 30.10.2016 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Dekarz oferuje mi, że położy papę IZOBIT SUPER W PYE250 S53 SBS na starą papę. Koszt ww. papy - 21 zł/mkw. Czy ktoś zna ww papę? Czy warto płacić 21 zł za mkw takiej papy (15 lat gwarancji) czy może zamiast tego kupić "Papa wierzchnia W/PV-SBS Matizol" w cenie 6 zł/mkw? to jest bardzo dobra papa - sam taka klade.Wszystko zalezy od funduszy - chcesz taniej mozesz troche ciensza np s4. a to bedzie "finanlne" krycie czy na to blacha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uzytkownik73467 30.10.2016 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 (edytowane) to jest bardzo dobra papa - sam taka klade.Wszystko zalezy od funduszy - chcesz taniej mozesz troche ciensza np s4. a to bedzie "finanlne" krycie czy na to blacha? Finalnie. Ale którą uważasz za bardzo dobrą, Izobit? Na starą papę z lat 90tych? "Kładziesz" tzn jako wykonawca (zawodowo) czy jako klient (lub kładziesz sam sobie)? Edytowane 30 Października 2016 przez uzytkownik73467 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.Paco. 01.11.2016 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 Finalnie. Ale którą uważasz za bardzo dobrą, Izobit? Na starą papę z lat 90tych? "Kładziesz" tzn jako wykonawca (zawodowo) czy jako klient (lub kładziesz sam sobie)? Mowilem o Izobicie. Buduje dom i zam u siebie bede mial taka jako inwestor. Wczesniej troche na ten temat rozmawialem tutaj na forum i taka byla decyzja. Ja nie wiem w jakim stanie masz ta papae z lat 90-tych ale jakby nie liczyc to juz 20 lat...wiec moze warto zmienic i podkladowke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uzytkownik73467 02.11.2016 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Papę kładę czasowo (na mam nadzieję max 3 lata, po czym będzie rozbudowa). Dlatego nie chcę utylizować i kłaść od zera.Ponadto cieknie mi a wymiany papy - o ile dobrze się zoroentowałem - nie robi się o tej porze roku.Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts