coachu13 29.10.2016 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2016 Hej.Mam wykonny przepust na wodę. Rura 100 z kolanie 90st.I właśnie tu jest problem.Jak tam przepchac rurę PP 40 ?Ona się nie za bardzo chce zmieścić w tym kolanku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 29.10.2016 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2016 Zapytaj geniusza co ci to zrobił. Przepustowość powinien być po delikatnym łuku zrobiony. Przez 90 stopni nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ironsmith 29.10.2016 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2016 hej ja miałem rurę karbowaną ale też robiły się zagięcia, gość od wodociągów doradził mi naciąć początek rury tak na ostro, na czubku nawiercić otwór mocna linka węzeł i lika przy rurze zaizolowana taśmą eklektyczną czarną i na to dużo smaru i poszło, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 29.10.2016 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2016 A jak jest u Was ?Ja dodam że chce przepuścić 2x40.Jedna z wodociągów i jedna ze studni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ironsmith 30.10.2016 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 A jak jest u Was ? Ja dodam że chce przepuścić 2x40. Jedna z wodociągów i jedna ze studni. u mnir tylko wodociąg popytaj się u siebie jakie trzeba spełnić warunki żeby podpiąć w domu wodociąg i studnie, bo niemożna tego robić dobrowolnie, wode ze studni jak będzie miałą wieksze ciśnmienie może przedostać się do wodociągu i go skazić jeżeli nie będzie spełniać norm, moim zdaniem woda ze studni tylko na ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszeklublin 02.11.2016 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Wszystko zależy od warunków zagospodarowania w danej gminie. Jeżeli jest przez działkę położony wodociąg (lub w jej ekonomicznym pobliżu) większość gmin wymaga podłączenia się do wodociągu. Po wybudowaniu możesz podłączyć także studnię i zaprzestać korzystania z wodociągu. ale licznikowe trzeba będzie płacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts