les111 23.02.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Jesli chodzi o ułożenie wełny i stelaża pod płyty to wystarczą dwie osoby. Jesli chodzi o montaż płyt to min trzy osoby. Jak macie w rodzince chętnych do pracy to można śmiało zaczynać. Pozrrno z tym bym się nie zgodził,jeśli posiadasz profesionalny podnośnik do płyt to np.sufit podwieszany wykonasz samemu,można go zastąpić prowizorycznym podparciem w kształcie litery T,wtedy jedna osoba wkręca wkrety druga podpiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniowiola 23.02.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Ja robiłem sam z kuzynem i jestem zadowolony, niejest to takie trudne. Napewno jest dokładniej niż "fachowcy" by robili i jeszcze 11tyś w kieszeni. Teraz też sam będe robił działówki na górze, zawsze to kilka tysięcy zaoszczędzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luki.c 09.04.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 kolego to ile ty masz tego sufitu że ktoś ci wycenił robotę na 11tyś.?przecież to aż tak drogie nie jest,sam się zajmuje tym zawodowo to trochę wiem na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniowiola 10.04.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 skosy z sufitami mają ok 200m kw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonia2003 10.04.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 my też robimy samemu. Mamy już częściowo położoną wełnę.Teraz mamy przerwę, bo robimy deszczówkę, ale w następny weekend zaczynamy ponownie ocieplać poddasze. Robimy to we dwie osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 11.04.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 A moze ktos poradzi jak ma być wywinieta wełna za murłate?Ma ktoś jakaś fotke?Jak upchac wełne w te szczeliny miedzy krokwiami a murłatą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 11.04.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Ale czy murłata z zewnatrz ma byc owinieta wełną ?Czy tyle co do murłaty ?jak ktos dysponuje fotka bardzo prosze o zdjęcia Pozdrawiam i dziekuję za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts