Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jesli chodzi o ułożenie wełny i stelaża pod płyty to wystarczą dwie osoby. Jesli chodzi o montaż płyt to min trzy osoby. Jak macie w rodzince chętnych do pracy to można śmiało zaczynać.

Pozrr

no z tym bym się nie zgodził,jeśli posiadasz profesionalny podnośnik do płyt to np.sufit podwieszany wykonasz samemu,można go zastąpić prowizorycznym podparciem w kształcie litery T,wtedy jedna osoba wkręca wkrety druga podpiera

Ja robiłem sam z kuzynem i jestem zadowolony, niejest to takie trudne. Napewno jest dokładniej niż "fachowcy" by robili i jeszcze 11tyś w kieszeni.

Teraz też sam będe robił działówki na górze, zawsze to kilka tysięcy zaoszczędzone

• 1 month później...

kolego to ile ty masz tego sufitu że ktoś ci wycenił robotę na 11tyś.?

przecież to aż tak drogie nie jest,sam się zajmuje tym zawodowo to trochę wiem na ten temat.

my też robimy samemu. Mamy już częściowo położoną wełnę.

Teraz mamy przerwę, bo robimy deszczówkę, ale w następny weekend zaczynamy ponownie ocieplać poddasze. Robimy to we dwie osoby.