inwestor 27.08.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Myślę, że faceci są po prostu bardziej logiczni niż kobiety i mało domyślni. ... Wiesz z ta domyślnością to nie jest tak do końca jak napisałaś. Faceci tak naprawdę domyślają sie więcej niz myslisz. Tylko widzisz często takie przyznawanie się że się domysliło może być bardzo kosztowną a nieraz i kłopotliwą sprawą Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 27.08.2004 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Nina, Bard13, może wrzucicie na forum foto z siatka na ryby - ciekawa kompozycja ubraniowa To tylko ciekawe nazwanie czegoś naprawdę normalnego... Proszę powstrzymać wyobraźnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 27.08.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Nina, Bard13, może wrzucicie na forum foto z siatka na ryby - ciekawa kompozycja ubraniowa Nie to forum, nie ta godzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 27.08.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Chetnie bym poznał pamiętniki kilku z was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 27.08.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Nino, albo masz idealnego mężczyznę ( jak długą swiecę miałaś, żeby go znaleźć ), albo w życiu jesteś jak baranek... Moniko miej wyrozumiałóść dla Niny - mąż na forum. Ot! Dyplomacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 27.08.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Nina, Bard13,nic z tego nie rozumiem - wzajemnie sobie zaprzeczacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fromel 27.08.2004 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Rewelacja! Dawno się tak nie ubawiłem, jak czytając ten wątek Wszyscy, ale to absolutnie WSZYSCY macie rację! KOCHAJMY SIĘ !!!! P.S. Pozdrowienia dla mojej ukochanej żony - widziałem co brałem i do dzziś jestem zadowolony, pomimo bardzo wielu stereotypowych, banalnych i nie zawsze przyjemnych zachowań, zarówno Jej jak i moich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 27.08.2004 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Nina, Bard13, nic z tego nie rozumiem - wzajemnie sobie zaprzeczacie bynajmniej Dla jednych to normalny ciuch A inny tak żony nie pokaże publicznie w kanale dla najmłodszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanka1719499585 27.08.2004 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Miły Inwestorze, nie zawsze chodzi o sprawy materialne, czasami tylko o jakiś gest, który w gruncie rzeczy nie kosztuje zbyt wiele np. przytulenie, czy całus kiedy ma się niż psychiczny albo zły dzień w pracy lub zwykłe "ładnie dziś wyglądasz" itp.No i wyszedł ze mnie romantyczny potwór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fromel 27.08.2004 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Jeszcze jedno, dla tych wszystkich Pań, które mają nam za złe że tu zaglądamy - tak bardzo kochamy nasze żony, że staramy się lepiej poznać psychikę kobiecą i dla tego tu czytamy tak smakowicie zatytułowane wątki Buziaki dla Pań, piwo dla Panów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mww 27.08.2004 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Ja też chcę piwo! Oprócz buziaka oczywiście. A to podobno taka kobieca natura-"dać jej palec to zaraz chce całą rękę". Najpierw powtarzał mi to mój tata teraz mąż, najwyraźniej coś w tym chyba jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fromel 27.08.2004 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Piwo dla mww raz! A nawet dwa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.08.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Alescie sie rozgadali No i poznalam małżonków. Oni chyba rzeczywiscie są non-stop zgodni Nie nudzi wam się? Ktos tu mowił o logice. Istnieje logika, męska logika i kobiecy brak logiki Wszystko w nadmiarze, prócz tej pierwszej jest męczące dla partnera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 27.08.2004 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Alescie sie rozgadali No i poznalam małżonków. Oni chyba rzeczywiscie są non-stop zgodni Nie nudzi wam się? Nie nudzi nam się Mamy swoiste podejście do życia, nie tracimy czasu na kłótnie. Jest tyle przyjemniejszych rzeczy do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 27.08.2004 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 zawsze jeszcze moga się oplec siecia rybacką.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika L. 27.08.2004 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Zamiast kłótni, siedzą w internecie na forum Muratora...Niezły sposób . Gdybym tylko tak mogła Swojego Pana zagonić tu od czasu do czasu... No, ale piwka to się dziś napiję. W końcu mam imieniny i bez sugestii dostałam piękne róże i coś tam jeszcze. Ciąg dalszy prezentów podobno wieczorkiem... Pozdrowionka dla Panów ( jak mówi o sobie mój przyjaciel ( mężczyzna ) " Świnka nigdy się nie obraża" P.S. Bez urazy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 27.08.2004 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Moniko - wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.08.2004 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 Według trzech punktów podanych przez Joankę to jestem facetem, bliżej mi też do logicznych rozwiązań i nie przepadam za spędzaniem czasu na pogaduszkach z koleżankami, zwyczajnie na mam czasu na zajmowanie się głupotami, przyjmując meski tryb życia tzn. praca, praca, praca skupiam się na najwazniejszym. I myślę że rozumiem mężczyzn. A za swoim Mężczyzną poszłabym w ogień, chociaż ma liczne wady wymienione w tym wątku i innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.08.2004 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 to ja zapomniałam się zalogowaćHanula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 30.08.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Jeszcze jedno, dla tych wszystkich Pań, które mają nam za złe że tu zaglądamy - tak bardzo kochamy nasze żony, że staramy się lepiej poznać psychikę kobiecą i dla tego tu czytamy tak smakowicie zatytułowane wątki Buziaki dla Pań, piwo dla Panów! Skoro tak kochacie swoje żony, to może zamiast siedzieć na tym forum, spędzicie czas z nimi w celu lepszego poznania ich psychiki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts