Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TYLKO DLA KOBIET...

Monika L.

Recommended Posts

Myślę, że faceci są po prostu bardziej logiczni niż kobiety i mało domyślni.

...

Wiesz z ta domyślnością to nie jest tak do końca jak napisałaś. Faceci tak naprawdę domyślają sie więcej niz myslisz. Tylko widzisz często takie przyznawanie się że się domysliło może być bardzo kosztowną a nieraz i kłopotliwą sprawą :wink:

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 172
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Rewelacja!

Dawno się tak nie ubawiłem, jak czytając ten wątek :lol: :lol: :lol: :p :lol:

Wszyscy, ale to absolutnie WSZYSCY macie rację!

KOCHAJMY SIĘ !!!!

P.S. Pozdrowienia dla mojej ukochanej żony - widziałem co brałem i do dzziś jestem zadowolony, pomimo bardzo wielu stereotypowych, banalnych i nie zawsze przyjemnych zachowań, zarówno Jej jak i moich.

Miły Inwestorze, nie zawsze chodzi o sprawy materialne, czasami tylko o jakiś gest, który w gruncie rzeczy nie kosztuje zbyt wiele np. przytulenie, czy całus kiedy ma się niż psychiczny albo zły dzień w pracy lub zwykłe "ładnie dziś wyglądasz" itp.

No i wyszedł ze mnie romantyczny potwór.

Alescie sie rozgadali :roll: :D No i poznalam małżonków. Oni chyba rzeczywiscie są non-stop zgodni :-? Nie nudzi wam się? :lol: :lol: :lol:

Ktos tu mowił o logice. Istnieje logika, męska logika i kobiecy brak logiki 8) Wszystko w nadmiarze, prócz tej pierwszej jest męczące dla partnera.

Zamiast kłótni, siedzą w internecie na forum Muratora...Niezły sposób :wink: . Gdybym tylko tak mogła Swojego Pana zagonić tu od czasu do czasu...

No, ale piwka to się dziś napiję. W końcu mam imieniny i bez sugestii dostałam piękne róże i coś tam jeszcze. Ciąg dalszy prezentów podobno wieczorkiem... :wink:

Pozdrowionka dla Panów ( jak mówi o sobie mój przyjaciel ( mężczyzna :o ) " Świnka nigdy się nie obraża" :wink: :wink: :wink:

P.S. Bez urazy...

Według trzech punktów podanych przez Joankę to jestem facetem, bliżej mi też do logicznych rozwiązań i nie przepadam za spędzaniem czasu na pogaduszkach z koleżankami, zwyczajnie na mam czasu na zajmowanie się głupotami, przyjmując meski tryb życia tzn. praca, praca, praca skupiam się na najwazniejszym. I myślę że rozumiem mężczyzn. A za swoim Mężczyzną poszłabym w ogień, chociaż ma liczne wady wymienione w tym wątku i innych. :D

Jeszcze jedno, dla tych wszystkich Pań, które mają nam za złe że tu zaglądamy - tak bardzo kochamy nasze żony, że staramy się lepiej poznać psychikę kobiecą i dla tego tu czytamy tak smakowicie zatytułowane wątki

Buziaki dla Pań, piwo dla Panów! 8)

Skoro tak kochacie swoje żony, to może zamiast siedzieć na tym forum, spędzicie czas z nimi w celu lepszego poznania ich psychiki?