agamemnon91 04.11.2016 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Hej Szukam inspiracji na urządzenie piwnicy. Może ktoś ma ciekawy pomysł, albo już go zrealizował i mógłby się podzielić efektem końcowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 04.11.2016 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 U mnie w piwnicy mam trzy pomieszczenia. Kotłownię, "man's cave";) i magazynek.W kotłowni pompa z CWU, OC, reku i czekam na jaśkowe GGWC. W największym pomieszczeniu organizuję salę bilardową, piłkarzyki, adapter, HiFi i takie tam. Krótko mówiąc- sala rozrywki. Brakuje mi jeszcze samego stołu. Fajnie będzie spotkać się z kumplami z dala od rodzinnego zgiełku. Oczywiście dla żonki spokoju do piwnicy podciągnąłem intercom:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.11.2016 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 mozna też w piwnicy zrobić kino domowe, żeby uwolnić salon od telewizora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamemnon91 07.11.2016 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 fajne pomysły też myślałam o czymś w rodzaju domowego kina jedynym minusem jest to, że u mnie w piwnicy często jest mokro i wilgotno i na dobry początek muszę rozwiązać ten problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts