Zielony Inwestor 05.11.2016 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 WitamCzy da się korzystać z TV na ścianie naprzeciw okna tarasowego? W sensie czy ktoś tak ma i nie narzeka na odbicia? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.11.2016 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 starczy w oknie zawiesić zasłony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CafeDelTom27 05.11.2016 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 a okno tarasowe na ktore strony swiata "patrzy"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony Inwestor 06.11.2016 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 a okno tarasowe na ktore strony swiata "patrzy"? Na południe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 06.11.2016 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Na południe. To tylko rolety Cię ratują. Ja mam okno od wschodu i jak oglądam telewizję przed południem to rolety mam cały czas zasłonięte, a i tak okno się trochę odbija - ale moje rolety są takie materiałowe, wewnętrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 06.11.2016 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Witam Czy da się korzystać z TV na ścianie naprzeciw okna tarasowego? W sensie czy ktoś tak ma i nie narzeka na odbicia? Pozdrawiam spróbuj ustawiać TV bokiem do przeszklenia - unikniesz odbicia. Rolety, żaluzje, ... przy braku innej możliwości jak najbardziej są wskazane, przy czym nie po to projektuje się okna, aby przesłaniać je na " wieki wieków ". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts