mahogany6 06.11.2016 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Czy możecie podzielić się jak macie oświetlone schody? u mnie schody betonowe z jednej strony otwarte na salon. Na pewno nie chce oświetlenia bocznymi ledami, bo mi będą sie odbijac w tv, ledy pod stopniami też średnio mi się podobają. Czy oświetlenie na ścianie nad spocznikiem byłoby wystarczające? czy macie jakieś stałe oświetlenie schodów lub korytarza na noc ( wyjścia do toalety albo do kuchni na dół)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.11.2016 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 ja mam po prostu wiszącą lampę na klatce schodowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 07.11.2016 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 (edytowane) Nie ma sensu robić oświetlenia na schodach jak są otwarte na przestrzeń dzienną,kinkiety tutaj też średnio widzę.Piękna wisząca długa lampa i to wszystko W nocy u mnie jest dość jasno bo mam blisko ulice i latarnie,schodząc na dół nie potrzebne jest żadne oświetlenie,jeśli u was jest ciemno daj jedną czujkę ruchu gdzieś w rogu i po sprawie. Edytowane 7 Listopada 2016 przez kinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cactus 07.11.2016 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Nic nie rób, oświetlenie na suficie lub od przodu schodów na ściance. I tak bedziesz miał tam wystarczająco jasno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mahogany6 07.11.2016 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 dzięki za wasze głosy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
even 08.11.2016 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 zgadzam się, wisząca lampa absolutnie wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts