Bikerus 05.09.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Ja polecam Siemens lub Bosch - najlepiej z tabliczka Made in Germany. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoric 08.09.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Wlasnie kupilem ostatniego Siemensa ze sklepu "made in Germany" za 1370 zl - tak ze nie umiem ocenic jeszcze ....ale byl prawie 2 x tanszy od Siemensa stojacego obok (2600 cos) a roznil sie tylko kolorem bebna (bialy vs srebrny)obecnie uzywam Whirlpoola - taki ladowany od goryPrzez 10 lat ciezkiej orki zepsul sie 1 raz - za to powaznie - naprawa 500 zl. Nie polecam - glosna, drzwiczki - gilotyna spadaja na glowe, rdzewieje..W rodzinie pracuje jeszcze 13 letni Brandt - ladowany od gory - super praleczka - zadnych awarii, cuchutka. I absolutny HIT - pralka wloskiej firmy San Giorgio - moja mama kupila ja w 1975 roku i pracuje do dzisiaj !! ...i wyglada lepiej niz ten moj Whirlpool 10 letni. (Y) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 13.09.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 No i zaczynam test praktyczne czyli użytkowanie nowej AEG Lavamat 45050 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 13.09.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 my mamy bosh for kids jest rewelacyjna!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 13.09.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 A co ma karuzelę ze słonikami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 13.09.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Jak się słoniki wrzuci do środka pralki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 13.09.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 hahhaha ma programy ekstra do prania ubranek dziecięcych, kids jeans, podwójne płukanie itp poza tym jest "normalna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 14.09.2006 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 A jak dziecko podrośnie to Bosh For Teenagers ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewoja 14.09.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 ja mam od 6 lat Whirpoola ładowanego od góry z regulacją obrotów do 800 i drugiej takiej nie kupię . głośna co jakiś czas trzeszczy jakbym złom w niej prała. jestem na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjj 14.09.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Wlasnie kupilem ostatniego Siemensa ze sklepu "made in Germany" za 1370 zl - (Y) widzialem, widzialem pralke. bardzo ladnie sie prezentuje. ale dlaczego akurat zagraniczna? i w dodatku Germany? moj kolega, by nie rzec sasiad uwaza "ale jak jest cos polskie i dobre i w rozsadnej cenie to trzeba brac" polskie sa naprawde dobre i w rozsadnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wikula 14.09.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 ja polecam Whirlpool-a nie polecam za ta babelkowej... Kiedys nas skusilo na zakup tego dziwactwa i niestety do tej pory jest duzy niesmak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 15.09.2006 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 ja mam od 6 lat Whirpoola ładowanego od góry z regulacją obrotów do 800 i drugiej takiej nie kupię . głośna co jakiś czas trzeszczy jakbym złom w niej prała. jestem na nie U mnie też tak trzeszczało bo "opadnięty" bęben wycierał zbiornik. O kosztach naprawy pisałem w poście powyżej. Umów się z jakimś przystojnym mechanikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NUTKA 15.09.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Odradzam Whirpool: po kilku sezona odpryskuje emalia przy pojemniku na detergent! I ukazuje sie uroda rudej rdzy blachy! Czy aby napewno "CUKIERECZEK" jest taki zly?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuna 01.12.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 A ja mam bodaj że 10 cio letnią pralkę Amica z ręcznym programatorem . W tym roku zepsuła się pompa . Co uważam za normalne po tylu latach . Koszt naprawy coś około 80 zł i pierze dalej . Generalnie uważam , że sprzet Amici poprawił się zdecydowanie w ostatnich latach . Moja matka ma Amicę z elektronicznym programatorem od 3 lat i hula że hej . Jestem naprawdę zadowolony z mojej pralki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
borowko 02.12.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 pierwsza to wiatka(tak ta super radziecka)brzydka bo stara ale nie zardzewiała używana do gospodarskich takich tam szmat,ma tyle lat,że tabliczka znamionowa spadła dokładna nie musi być ale jest no nistety pochłania wodę ,prądu mniej bo korzysta z cipłej zewnętrznej.Druga ładna Amica ładna bo zadbana choć ma ma 9 lat od nowości pierze 6 razy w tygodniu wymieniłem fartuch bo się przetarł.Nigdy nie nawaliły.Nie mają klas AAAAA bo takich nie wymyślono wtedy.Nie mają bajerów i być może to jest to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vdr 02.12.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 od trzech lat mamy ładowaną od góry pralkę Brandt - świetna i bezawaryjna, polecamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.12.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 polecam pralke Privileg Dynamic 6610 , ktorej jestem posiadaczka dodam , ze baaardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
liwia 03.12.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Mam Whirpool 6 zmysł nie polecam bardzo, bardzo głośna odpada osłona przy wirowaniu . Ma 4 lata. Płucze i pierze tragicznie, a kosztowała prawie dwa tysiące. Lodówka tej samej firmy po 5 latach sprezentowana bo tak samo fatalna po 3 naprawach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa i aleksander 06.12.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 A my mamy candy od 14 lat i wczoraj zaczal nawalac programator.Odmawia plukania i zatrzymuje sie z woda w pralce.[Pierwszy problem ]Moze filtr brudny?Znajomy naprawiacz pralek nie poleca wyrobow "Made in EU"Wg niego pralka musi miec poday kraj produkcji bo EU swiadczy o tym,ze pralka jest skladakiem.Nie wiem ile w tym prawdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.12.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Mam indesit, mała, 800 obr/min.. pierze swetry, pranie ręczne też jest, oddzielnie firanki itp...Jako że dopiero półroczna, to nie wiem czy długo bedzie bezawaryjna. Ale jestem zadowolona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts