Bertha 17.02.2019 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2019 Do pytania z ostatniego akapitu:Patrz #18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 17.02.2019 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2019 Okazuje się, że nie. Trzeba trafić na kompetentną osobę z ZE. Elektryk do niczego tu nie jest potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemo1981 24.05.2022 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2022 Hej, Również mam podobną sytuację. Mam dom do rozbiórki w którym jest prąd, obok jest budek w którym mieszkam. Zależy mi na czasie bo dom może się zawalić. Kontaktowałem się ze Stoen i jak zobaczyłem jak wygląda usunięcie kolizji za głowę się złapałem. Ma ktoś kontakt do jakiegoś kumatego elektryka z Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts