tomiss22 24.11.2016 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Witam, nie jestem fachowcem od klimatyzacji ale muszę na swojej budowie wykonać mały odcinek kanalizacji tylko zbytnio nie wiem czy będzie to zrobione poprawnie. Mam podstawowe pytanie bo muszę z pionu kanalizacyjnego fi=110 odejść w poziomie przez garaż jakieś 6m do łazienki która będzie na poddaszu. Pierwsze pytanie czy mogę użyć do tego kolanka 87st czy raczej dwóch 45st. Czy rura do odpowietrzenia która będzie po stronie łazienki może być z zakrętami czy musi być prosta? Jak poprowadzić ją w poddaszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 25.11.2016 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 Może narysuj jakiś plan pomieszczeń z zaznaczeniem jak to chcesz poprowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts