busy_beaver 07.01.2017 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Przestudiuję dokładnie dziennik, bo podoba mi się Twój dach.Planuję wykonać lany strop z żelbetu, więc może bym dał takie płyty i zrobił dach jednospadowy z małym kątem.Na szybko tylko takie pytanie jaki jest kąt nachylenia dachu ? Edytowane 7 Stycznia 2017 przez busy_beaver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 07.01.2017 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Przestudiuję dokładnie dziennik, bo podoba mi się Twój dach. Planuję wykonać lany strop z żelbetu, więc może bym dał takie płyty i zrobił dach jednospadowy z małym kątem. Na szybko tylko takie pytanie jaki jest kąt nachylenia dachu ? Jeśli chodzi o dach jednospadowy w budynku biurowym, to mogę sprawdzić w dokumentacji dopiero po niedzieli. Pozdrawiam Cezary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts