jarekpolak 06.12.2016 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 to ma 20 lat ale nigdy w życiu nie było używane. Nówka sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 06.12.2016 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 No to, coś Ci się popiermyliło, jak zwykle, zresztą. Bo my tu się zastanawiamy jak zmniejszyć obroty wentylatora AC. Rozumiem, ze na ten temat nic powiedzieć nie umiesz. ... Adam M. Może by tak pomyśleć o sterowniku prędkości obrotowej do silników komutatorowych 1-fazowych, a nie o tych czterech popiermylonych ręcach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 06.12.2016 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 Wtedy to nikt nie myślał o NF15, 40, czy innym... Mechanicznie - sprawne i nie wyeksploatowane. Elektrycznie - do dopasowania. elpapiotr Twoje porady porażają! Udziel się i napisz co i jak! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 06.12.2016 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 Adam pomóż... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?164927-Ma-ktoś-panele-fotowoltaiczne-Proszę-o-opinie&p=7356809#post7356809 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 06.12.2016 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 elpapiotr Twoje porady porażają! Udziel się i napisz co i jak! Adam M. _mk, a twoje przerażają. Wszystko jest w necie, ale przecież nauczyciela uczyć nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 06.12.2016 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 No i znowu przypierdoliłeś się jak pies sołtysa... MNIE nie trzeba uczyć! CO ciekawego tą wypowiedzią doradziłeś w sprawie? Czy nie byłoby dobrze, abyś pogadał z jakim psychologiem? Twoje rozchwiane ego gwałtownie poszukujące potwierdzenia wysokiej samooceny gryzie Cię zbyt mocno! Spać nie będziesz mógł...Wyluzuj...Meliski chlapnij... Mnie nie zmienisz bo jestem jaki jestem. Nad problemem tych wentylatorów pomyśl i poddaj jaki DOBRY pomysł rozwiązania problemu. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 07.12.2016 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Problem tych wentyli jest prozaiczny, potrzebny jakiś majsterkowicz na miejscu i sobie poradzi. Kłapanie na forum niczego nie załatwi zwłaszcza buraczane kłapanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekpolak 07.12.2016 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 elpapiotr - z wyjątkiem nabijania postów i psucia wątku, nic do rozmowy nie wniosłeś. Może coś doradzisz? Mądrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts