Nelli Sza 19.12.2016 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Mój przelew poszedł wczoraj w nocy, a Ciebie kjuta wzywam do pośpiechu bo paczka czeka. Dawaj adresssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 19.12.2016 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Przelew poszedł wczoraj,wysyłki dziś rano (obiecują ,ze jutro,pojutrze dojdą -sprawdzimy ich?) Chyba lepiej byłoby o tydzień wcześniej,też tak myślę. Wszystkim życzę zdrowych,spokojnych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.12.2016 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 REDAKCJO - kemot i andariel powinni otrzymać tytuł - "Forumowicz wielki sercem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 19.12.2016 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Oczywiście, tytuły przyznajemy. A pomysł rozpoczynania aukcji 1 grudnia jest bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.12.2016 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 No to więc do zobaczenia w tym miejscu 1 grudnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.12.2016 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 No to więc do zobaczenia w tym miejscu 1 grudnia 2017 A w tak zwanym międzyczasie zbierajcie fanty i grosiki .., by..., na naszą i Dzieciaków radość było czym się pobawić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 19.12.2016 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Czas wolny wykupiony. Do wykorzystania ..... po Świętach :bash: Z pozdrowieniami dla dzieciarni, Redakcji i dziewcząt z FM, bez których nie byłoby sukcesu. http://www.e-gify.pl/gify/okazjonalne/boze_narodzenie/boze_narodzenie2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 19.12.2016 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Witam!Melduję wykonanie przelewu.Adresy od Mmelisy i kemot_p już dotarły - jutro z rana wysyłam książki priorytetem.Dziękuję wszystkim za tegoroczną licytację i do zobaczenia za rok:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 19.12.2016 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Witam wszystkich wspaniałych uczestników tegorocznej Świątecznej Aukcji!Tu Bogusław Spóżnialski... Ostatnie kilka dni byłem niestety nieobecny na FM. Widzę wylicytowaną kwotę 4505.- PLN Czy mogę sobie kupić wolny czas za 495.-PLN ? Jako wynik aukcji będzie wówczas równa piątka...Co Wy na to?Pozwolicie mi na ten bonusik dla dzieciaków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.12.2016 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Bogusławie kochani, Czy Ty realny jesteś, czy to jakiś sen tylko?! :jawdrop:Zaraz anSi wejdzie, albo Edytka, albo Edzia i dopiszą co trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.12.2016 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Bogusławie....szczęka opadła mi z wrażenia i ze wzruszenia. Czapki z głów. Jesteś po prostu wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 19.12.2016 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Jak co roku, dzieci z Ogniska Pracy Pozaszkolnej Marymont przygotowały na aukcję piękne prace. Forumowicze zebrali: 4505 zł Proszę o małą korektę na koniuszku tekstu powyżej... Powinno być 5.000.- Żelka. Ściskam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 19.12.2016 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 anSi. Serdeczności także dla Ciebie. Przelew za ociupinkę wolnego czasu + szafkę od Romany właśnie idzie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.12.2016 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Bo kochani, tylko tutaj, na FM - cuda prawdziwe się zdarzają. Nie bez powodu - choć nasze domy dawno pobudowane, chociaż ściany pokryte patyną kurzu, jesteśmy tu wciąż i zawsze, a gdy potrzeba - ruszamy z pomocą niczym pospolite ruszenie. Magia świąt? Magia forum? A może po prostu magia dobrych ludzi, którzy tutaj kilka lub kilkanaście lat temu pierwszy raz zajrzeli i ...wsiąkli. Na dobre i na złe. Niczym w rodzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 19.12.2016 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 an Si chciałem napisać coś mądrzejszego, ale chyba się nie da. Albo inaczej, ładnie się nie da Oczywiście przelew wykonany. Pozdrawiamy i ściskamy wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.12.2016 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Mówią, że dobro powraca, a ja dodam, że nawet nie musi, bo samo w sobie już jest nagrodą. Dziś, podając mi swój adres, jedna Kochana Duszyczka napisała.., bo ja lubię pomagać... I otóż to..., lubimy pomagać i dlatego za rok, Kochany, zagramy znowu i będziemy się dobrze bawić ! p.s. poszłam na pierwszą stronę zobaczyć jak wygląda ta piąteczka, polecam Wam też ten widok!!! Teraz mogę już iść spać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.12.2016 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 A nieee, nie mogę iść spać... yaco181, kurka wodna, ile ja razy na tą pocztę będę jechać, dawaj no adres Chłopie, bo rakija Ci wyparuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.12.2016 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Witam wszystkich wspaniałych uczestników tegorocznej Świątecznej Aukcji! Tu Bogusław Spóżnialski... Ostatnie kilka dni byłem niestety nieobecny na FM. Widzę wylicytowaną kwotę 4505.- PLN Czy mogę sobie kupić wolny czas za 495.-PLN ? Jako wynik aukcji będzie wówczas równa piątka... Co Wy na to? Pozwolicie mi na ten bonusik dla dzieciaków? :hug::hug:dla takich chwil warto zyc :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.12.2016 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Kochani slodkie slodkosci wyslane ( dotra po swietach wybaczcie , ale z Hameryki ida ) , juz nie moge sie doczekac przyszlego roku i kolejnej AUKCJI . Buziaki dla Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.12.2016 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Bo kochani, tylko tutaj, na FM - cuda prawdziwe się zdarzają. Nie bez powodu - choć nasze domy dawno pobudowane, chociaż ściany pokryte patyną kurzu, jesteśmy tu wciąż i zawsze, a gdy potrzeba - ruszamy z pomocą niczym pospolite ruszenie. Magia świąt? Magia forum? A może po prostu magia dobrych ludzi, którzy tutaj kilka lub kilkanaście lat temu pierwszy raz zajrzeli i ...wsiąkli. Na dobre i na złe. Niczym w rodzinie. Jeszcze musze , nie nie musze chce napisac ze przepieknie to ujelas anSi :cry: poplakalam sie ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts