Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aukcja prac dzieci z Ogniska Marymont - LICYTACJA (do 18 grudnia)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 622
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam wszystkich wspaniałych uczestników tegorocznej Świątecznej Aukcji!

Tu Bogusław Spóżnialski... Ostatnie kilka dni byłem niestety nieobecny na FM. Widzę wylicytowaną kwotę 4505.- PLN

Czy mogę sobie kupić wolny czas za 495.-PLN ? Jako wynik aukcji będzie wówczas równa piątka...

Co Wy na to?

Pozwolicie mi na ten bonusik dla dzieciaków?

Bo kochani, tylko tutaj, na FM - cuda prawdziwe się zdarzają. Nie bez powodu - choć nasze domy dawno pobudowane, chociaż ściany pokryte patyną kurzu, jesteśmy tu wciąż i zawsze, a gdy potrzeba - ruszamy z pomocą niczym pospolite ruszenie. Magia świąt? Magia forum? A może po prostu magia dobrych ludzi, którzy tutaj kilka lub kilkanaście lat temu pierwszy raz zajrzeli i ...wsiąkli. Na dobre i na złe. Niczym w rodzinie.

Mówią, że dobro powraca, a ja dodam, że nawet nie musi, bo samo w sobie już jest nagrodą.

Dziś, podając mi swój adres, jedna Kochana Duszyczka napisała.., bo ja lubię pomagać...

I otóż to..., lubimy pomagać i dlatego za rok, Kochany, zagramy znowu i będziemy się dobrze bawić ! :hug:

p.s. poszłam na pierwszą stronę zobaczyć jak wygląda ta piąteczka, polecam Wam też ten widok!!! Teraz mogę już iść spać! :-)

Witam wszystkich wspaniałych uczestników tegorocznej Świątecznej Aukcji!

Tu Bogusław Spóżnialski... Ostatnie kilka dni byłem niestety nieobecny na FM. Widzę wylicytowaną kwotę 4505.- PLN

Czy mogę sobie kupić wolny czas za 495.-PLN ? Jako wynik aukcji będzie wówczas równa piątka...

Co Wy na to?

Pozwolicie mi na ten bonusik dla dzieciaków?

:hug::hug::hug:dla takich chwil warto zyc :hug::hug::hug:

Bo kochani, tylko tutaj, na FM - cuda prawdziwe się zdarzają. Nie bez powodu - choć nasze domy dawno pobudowane, chociaż ściany pokryte patyną kurzu, jesteśmy tu wciąż i zawsze, a gdy potrzeba - ruszamy z pomocą niczym pospolite ruszenie. Magia świąt? Magia forum? A może po prostu magia dobrych ludzi, którzy tutaj kilka lub kilkanaście lat temu pierwszy raz zajrzeli i ...wsiąkli. Na dobre i na złe. Niczym w rodzinie.

Jeszcze musze , nie nie musze chce napisac ze przepieknie to ujelas anSi :cry::cry::cry: poplakalam sie .............