Edyta M 21.12.2016 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 (edytowane) Przepiekne zyczenia ja jak co roku "poluje " na wyjatkowa choinke licze ze w przyszlym roku Dzieciaczki z Marymont -u zrobia ich cale mnostwo , juz nie moge sie doczekac . Snow White jak tylko ja zobaczylam to wiedzialam , ze BEDZIE MOJA , ma juz tez swoje specjalne miejsce w domu . Buziaki dla Dzieciakow i z utesknieniem czekam na 1 grudnia 2017 Edytowane 21 Grudnia 2016 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 21.12.2016 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 AnSi-na zdrowie:)to tylko utkany kawałeczek niteczki;Ty tu tkasz słowem cały napęd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 21.12.2016 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 Przelew wykonany z ciut nadwyżką ! Też zapomniałam dopisać od kogo, ale to z przejęcia , by wszystkie dane Ogniska dobrze wpisać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 21.12.2016 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 Pozdrawiam Wszystkich serdecznie - WIELKIE dzięki za wspaniałą licytacje !! Składam Życzenia spokojnych Świąt Bożego Narodzenia a także Pomyślnego Nowego 2017 Roku dla nas Wszystkich ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 21.12.2016 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 Czy to pewna wiadomość? Oczywiście Andrzeju.. 2016-12-20 2016-12-20 Aukcja Forum Muratora - darowizna Ognisko Marymont -670,00 Z rachunku (...) BOGUSŁAW WÓJCIK (...) Na rachunek 50 1240 1138 1111 0010 3585 3126 STP Stara 4, 00-231 Warszawa; ul. Stara 4 Tytuł operacji: Aukcja Forum Muratora - darowizna Ognisko Marymont - od bogusław (495. - wolny czas + 175.- Szafka od Romany) Pozdrawiam z pięknie pokrytych szronem Beskidów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 21.12.2016 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 Melduję odbiór Stołka Prezesa Trafiłam akurat na redakcyjną Wigilię Pomyślałam, że skoro tyle tu wspaniałych osób, może warto najfajniejszym wysłać upominki od Muratora, do powiedzmy dziesiątki największych sercem osób. Ustalone z moimi tygodniowymi podwładnymi z administracji forum <3 Jestem aktywna głównie w dziale Galerii zdjęć Domów Forumowiczów i nie znam pozostałych ale wiem, że sporo osób mocno się angażuje w pomoc innym na forum i poza nim. Zgłaszajcie wiec nicki najulubieńszych i Waszym zdaniem najbardziej wartościowych forumowiczów Taka nasza Diamentowa Dziesiątka Wasza (niebawem) pani prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.12.2016 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 Dziś do mnie dotarła przepiękna świeca Opowieść Wigilijna! Jak zawsze, tak i tym razem, okazało się, że jest o wiele piękniejsza niż na zdjęciu! W dodatku, opakowana jak na prezent! Tak, że nawet nie ruszam, tylko będę mieć coś wyjątkowego dla mojej siostry, która uwielbia takie rzeczy z duszą i klimatem. Jeszcze raz pięknie dziękuję Ognisku, za tyle serca które widać w pracach Dzieci! Yaco181 kochane Ty nasze Wielkie Serducho, przesyłka poszła poleconym priorytetem, mam nadzieję, że do Świąt dotrze i, że będzie smakować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 21.12.2016 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 dostałam bombeczki z Marymontu i gacie na choinkę (Neli ) dziękuję ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 21.12.2016 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 Oczywiście Andrzeju.. 2016-12-20 2016-12-20 Aukcja Forum Muratora - darowizna Ognisko Marymont -670,00 Z rachunku (...) BOGUSŁAW WÓJCIK (...) Na rachunek 50 1240 1138 1111 0010 3585 3126 STP Stara 4, 00-231 Warszawa; ul. Stara 4 Tytuł operacji: Aukcja Forum Muratora - darowizna Ognisko Marymont - od bogusław (495. - wolny czas + 175.- Szafka od Romany) Pozdrawiam z pięknie pokrytych szronem Beskidów... Dziękujemy Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 21.12.2016 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 PięknapaniprezesAn:)))-po pierwsze gratuluję i stołka i odwagi:)Masz nosa-widać,że śledzik był wesoły-aż się "o" przelękło:)Gdzie ten tytuł przy nicku,tak zapytam?Jasne,że mam nicki do podania,ale nie dam-zawsze ktoś będzie mówił,że to towarzystwo wzajemnej adoracji:)Może spiszcie ludzi biorących udział w licytacjach i wylosujcie.Nie upieram się przy swoim pomyśle,ja tu malutka,możecie nie brać mojego pomysłu pod uwagę .Redakcji pięknie dziekuję za przesłanie fanta,dotarł do mnie:)Wszystkim życzę spokoju na te Święta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 21.12.2016 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 Melduję odbiór Stołka Prezesa Pomyślałam, że skoro tyle tu wspaniałych osób, może warto najfajniejszym wysłać upominki od Muratora, do powiedzmy dziesiątki największych sercem osób. Ustalone z moimi tygodniowymi podwładnymi z administracji forum <3 Jestem aktywna głównie w dziale Galerii zdjęć Domów Forumowiczów i nie znam pozostałych ale wiem, że sporo osób mocno się angażuje w pomoc innym na forum i poza nim. Zgłaszajcie wiec nicki najulubieńszych i Waszym zdaniem najbardziej wartościowych forumowiczów Taka nasza Diamentowa Dziesiątka Wasza (niebawem) pani prezes Niniejszym uroczyście ogłaszamy, że władzę na Forum przez tydzień obejmuje andariel - zwyciężczyni aukcji na Stołek Prezesa. Jej polecenia i pomysły respektować będziemy. Zatem wyślemy upominki osobom, które wskaże Pani Prezes. Ogłoszenie wchodzi w życie z chwilą opublikowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.12.2016 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 Nastała zmiana, dobra zmiana. Nowa Pani prezes na błękitnym stołku. Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 21.12.2016 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 Dzisiaj dotarły do mnie Ptasie Trio-Trele oraz magnesik. Wszystko bardzo ładne i zgrabne. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.12.2016 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 A tak w ogóle to dostałam ciasteczka od Jagody. Pięknie dziękuję. I piękne i smaczne i bonusik cuudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.12.2016 01:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 Sliczna SNOW WHITE dotarla dzisiaj cudnie opakowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 22.12.2016 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 Aukcja się skończyła, ale magia nigdy nie przeminie. Każda licytacja daje ogromne emocje, ogromne wzruszenia. I gdy już myślisz, że wiesz jaki jest koniec, nagle logując się na forum widzisz piątkę z przodu w sumie ogólnej. Coś niesamowitego! Ściska w sercu i w gardle. Ileż tu dobra! Wszystkim jeszcze raz dziękuję za to, co tu się dzieje. To wyjątkowy zakątek w zgliszczach Internetu. Cudownie do Was wracać i niech Wasze dobro procentuje po stokroć. Wszystkim życzę zdrowych i wesołych Świąt! Żelko jeszcze raz dziękuję za powiadomienie o licytacji. W codziennym biegu i pośpiechu się zagubiłam, a Ty pamiętałaś o mnie i dzięki Tobie mogę znów doświadczać wzruszeń i tych pięknych emocji! Ściskam Was wszystkich mocno, Szczęśliwego Nowego Roku ! Wszystkiego najlepszego dla Dzieciaków i Opiekunów, dziękuję za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 22.12.2016 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 Wylicytowane przeze mnie przedmioty dotarły już wczoraj. Jak zwykle - pięęękne . Dziękuję serdecznie Dzieciakom z Ogniska!!! I Redakcji za szybką przesyłkę! Wesołych Świąt!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 22.12.2016 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 Jako, ze dopiero dzisiaj zrobilem przelew wplacilem 50zl wiecej - nie moglem uczestniczyc w koncowej fazie licytacji.. Nie dopisalem swojego forumowego nicka w tytule wplaty ale najwazniejsze, ze pieniazki dojda i beda na koncie dla dzieciaczkow. Pozdrawiam wszystkich uczestniczacych w aukcji i zycze Wesolych Swiat.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 22.12.2016 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 Żelko- wróciłam z poczty,jestem wzruszona i zobowiązana.Dziękuję, bombka jest prześliczna;będzie ozdobą na moim wigilijnym stole! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.12.2016 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 a ja otrzymałam anyzowke z jablkiem i kartki. choinka jest przesliczna, zazdrosc w calym biurze przyznaje, ze poziom i jakosc prac co roku wyższa, gratulacje dla artystów. bardzo dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts