Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aukcja prac dzieci z Ogniska Marymont - LICYTACJA (do 18 grudnia)

Recommended Posts

Przepiekne zyczenia :hug: ja jak co roku "poluje " na wyjatkowa choinke licze ze w przyszlym roku Dzieciaczki z Marymont -u zrobia ich cale mnostwo :yes: , juz nie moge sie doczekac . Snow White jak tylko ja zobaczylam to wiedzialam , ze BEDZIE MOJA :D , ma juz tez swoje specjalne miejsce w domu .

Buziaki dla Dzieciakow i z utesknieniem czekam na 1 grudnia 2017 :hug:

Edytowane przez Edyta M

• Odpowiedzi 622
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czy to pewna wiadomość? :o

Oczywiście Andrzeju..

2016-12-20 2016-12-20 Aukcja Forum Muratora - darowizna Ognisko Marymont -670,00

Z rachunku (...)

BOGUSŁAW WÓJCIK (...)

Na rachunek 50 1240 1138 1111 0010 3585 3126

STP Stara 4, 00-231 Warszawa; ul. Stara 4

Tytuł operacji: Aukcja Forum Muratora - darowizna Ognisko Marymont - od bogusław

(495. - wolny czas + 175.- Szafka od Romany)

Pozdrawiam z pięknie pokrytych szronem Beskidów...

Melduję odbiór Stołka Prezesa :)

Trafiłam akurat na redakcyjną Wigilię :)

15624327_744378622394244_3292229884222373888_n.jpg

15538335_262655634154159_4241548657435869184_n.jpg

Pomyślałam, że skoro tyle tu wspaniałych osób, może warto najfajniejszym wysłać upominki od Muratora, do powiedzmy dziesiątki największych sercem osób. Ustalone z moimi tygodniowymi podwładnymi z administracji forum <3

Jestem aktywna głównie w dziale Galerii zdjęć Domów Forumowiczów i nie znam pozostałych ale wiem, że sporo osób mocno się angażuje w pomoc innym na forum i poza nim. Zgłaszajcie wiec nicki najulubieńszych i Waszym zdaniem najbardziej wartościowych forumowiczów :) Taka nasza Diamentowa Dziesiątka :)

Wasza (niebawem) pani prezes ;)

Dziś do mnie dotarła przepiękna świeca Opowieść Wigilijna!

Jak zawsze, tak i tym razem, okazało się, że jest o wiele piękniejsza niż na zdjęciu! :yes:

W dodatku, opakowana jak na prezent! Tak, że nawet nie ruszam, tylko będę mieć coś wyjątkowego dla mojej siostry, która uwielbia takie rzeczy z duszą i klimatem.

Jeszcze raz pięknie dziękuję Ognisku, za tyle serca które widać w pracach Dzieci! :yes:

Yaco181 kochane Ty nasze Wielkie Serducho, przesyłka poszła poleconym priorytetem, mam nadzieję, że do Świąt dotrze i, że będzie smakować! :bye:

Oczywiście Andrzeju..

2016-12-20 2016-12-20 Aukcja Forum Muratora - darowizna Ognisko Marymont -670,00

Z rachunku (...)

BOGUSŁAW WÓJCIK (...)

Na rachunek 50 1240 1138 1111 0010 3585 3126

STP Stara 4, 00-231 Warszawa; ul. Stara 4

Tytuł operacji: Aukcja Forum Muratora - darowizna Ognisko Marymont - od bogusław

(495. - wolny czas + 175.- Szafka od Romany)

Pozdrawiam z pięknie pokrytych szronem Beskidów...

Dziękujemy :) Wesołych Świąt!

PięknapaniprezesAn:)))-po pierwsze gratuluję i stołka i odwagi:)Masz nosa-widać,że śledzik był wesoły-aż się "o" przelękło:)Gdzie ten tytuł przy nicku,tak zapytam?

Jasne,że mam nicki do podania,ale nie dam-zawsze ktoś będzie mówił,że to towarzystwo wzajemnej adoracji:)Może spiszcie ludzi biorących udział w licytacjach i wylosujcie.Nie upieram się przy swoim pomyśle,ja tu malutka,możecie nie brać mojego pomysłu pod uwagę

.Redakcji pięknie dziekuję za przesłanie fanta,dotarł do mnie:)

Wszystkim życzę spokoju na te Święta!

Melduję odbiór Stołka Prezesa :)

Pomyślałam, że skoro tyle tu wspaniałych osób, może warto najfajniejszym wysłać upominki od Muratora, do powiedzmy dziesiątki największych sercem osób. Ustalone z moimi tygodniowymi podwładnymi z administracji forum <3

Jestem aktywna głównie w dziale Galerii zdjęć Domów Forumowiczów i nie znam pozostałych ale wiem, że sporo osób mocno się angażuje w pomoc innym na forum i poza nim. Zgłaszajcie wiec nicki najulubieńszych i Waszym zdaniem najbardziej wartościowych forumowiczów :) Taka nasza Diamentowa Dziesiątka :)

Wasza (niebawem) pani prezes ;)

Niniejszym uroczyście ogłaszamy, że władzę na Forum przez tydzień obejmuje andariel - zwyciężczyni aukcji na Stołek Prezesa. Jej polecenia i pomysły respektować będziemy. Zatem wyślemy upominki osobom, które wskaże Pani Prezes.

Ogłoszenie wchodzi w życie z chwilą opublikowania.

Aukcja się skończyła, ale magia nigdy nie przeminie. Każda licytacja daje ogromne emocje, ogromne wzruszenia. I gdy już myślisz, że wiesz jaki jest koniec, nagle logując się na forum widzisz piątkę z przodu w sumie ogólnej. Coś niesamowitego! Ściska w sercu i w gardle. Ileż tu dobra! Wszystkim jeszcze raz dziękuję za to, co tu się dzieje. To wyjątkowy zakątek w zgliszczach Internetu. Cudownie do Was wracać i niech Wasze dobro procentuje po stokroć. Wszystkim życzę zdrowych i wesołych Świąt! Żelko jeszcze raz dziękuję za powiadomienie o licytacji. W codziennym biegu i pośpiechu się zagubiłam, a Ty pamiętałaś o mnie i dzięki Tobie mogę znów doświadczać wzruszeń i tych pięknych emocji! Ściskam Was wszystkich mocno, Szczęśliwego Nowego Roku ! Wszystkiego najlepszego dla Dzieciaków i Opiekunów, dziękuję za życzenia :)

Jako, ze dopiero dzisiaj zrobilem przelew wplacilem 50zl wiecej - nie moglem uczestniczyc w koncowej fazie licytacji.. Nie dopisalem swojego forumowego nicka w tytule wplaty ale najwazniejsze, ze pieniazki dojda i beda na koncie dla dzieciaczkow. Pozdrawiam wszystkich uczestniczacych w aukcji i zycze Wesolych Swiat..