Zdun Darek B 10.12.2016 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Chyba źle to napisałem, wkład to Zuzia 16BS i według producenta jest tam montowany na życzenie króciec dolotu ale mnie nie było przy montażu i nie wiem czy Panowie to wszystko spieli razem. W jaki najprostszy sposób sprawdzić czy to jest podpięte? dodam że wkład jest już obudowany [ATTACH=CONFIG]375489[/ATTACH] W tym model i tak tylko minimalna ilość powietrza , maleńkie otwory w popielniku , do spalania jest podpięta z zewnątrz a LWIĄ część bierze on po szybie Z POMIESZCZENIA. Pamiętajcie ; - główne i najlepsze spalanie to gdy powietrze podawane jest Z GÓRY nad płomień , tego powietrza dostarczamy najwięcej - powietrze pod ruszt jest tylko do ROZPALANIA , potem trzeba je zamknąć Jak się pomęczysz to w ten wkład i tak będzie pobierał TROSZECZKĘ z zewnątrz . Najprostsze konstrukcyjnie [ delikatnie to nazwałem ] wkłady tak mają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 10.12.2016 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Chodzi mi o sprawdzenie czy ten odlot jest podpięty a nie o. Opinie czy obudowa jest dobrze wykonana Przepraszam za wycieczkę w stronę oceny wykonania i życzę samych przyjemności z użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts