Miro2014 13.12.2016 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2016 Co sądzicie o tym projekcie? Działka - wjazd od południa. Rodzinka 3 osobowa Dziękuję za wszelkie cenne sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.12.2016 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2016 miło, jak się wkleja przynajmniej link do projektu jeśli już nie cały rzut. wady - dość ciasny, mały, przechodni salon. Aby wejść z zakupami do kuchni trzeba przelecieć przez cały salon. Latem salon będzie się mocno nagrzewał.Trochę małe sypialnie na poddaszu, ale to mały dom. Z drugiej strony warto się zastanowić czy lepiej inwestować w garaż czy w miejsce do życia dla dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mam_plan_na_dom 13.12.2016 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2016 (edytowane) Dom o bardzo popularnym układzie, mnóstwo takich jest, mniej lub bardziej udanych. Podaj może więcej informacji nt działki i mpzp oraz wymogów co do projektu (max metraż, ilość sypialni i pomieszczeń dodatkowych). Tak na szybko - popatrz przykładowo na projekt Z178a:http://z500.pl/projekt/727/Z178_a,wersja-z-dodatkowym-pokojem-na-parterze-i-nowoczesnymi-elewacjami.html?mirror=1 wg mnie ma lepiej rozwiązane funkcje niż Rumba, przy mniejszym w sumie metrażu. Na poddaszu można połączyć główną sypialnię i najmniejszy pokój i zrobić masterbedroom, z garderobą albo z części tego najmniejszego pokoju zrobić garderobę a pozostałą przestrzeń przeznaczyć na pralnię, można mniejszą łazienkę przerobić na prywatną dla rodziców, z wejściem z sypialni. Edytowane 14 Grudnia 2016 przez mam_plan_na_dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts