Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nietypowy przedpokój - prośba o aranżacje

klimeque

Recommended Posts

Witam,

Mam dosyć nietypowy przedpokój,

wymiary tak jak na załączonym rysunku, drzwi 94 to wymiar z ościeżnicą, wszystkie drzwi oprócz wejściowych są w kolorze ciemny orzech tak jak i drzwi przesuwne we wnęce 120 cm. Drzwi wejściowe to kolor jasny buk...ten kolor będzie do zmiany bo wymienia się sam panel w drzwiach.

Na ścianie północnej wejście do salonu, tam jest tylko ościeżnica regulowana bez drzwi, podobnie na ścianie zachodniej - to wejście do kuchni.

Podłoga to gres szkliwiony w jasno beżowym kolorze, ściana obecnie też kolor jasnego beżu - do przemalowania ewentualnie :)

Wystrój mieszkania jest raczej w stylu nowoczesnym.

Długo przeglądałem to forum i widzę naprawdę ogromny potencjał tu drzemiący w wielu osobach ;)

Jeśli ktoś byłby uprzejmy wykonać jakąś aranżację ćwicząc na tym nietypowym przedpokoju... ;)

hall.JPG

sam nie wiem dlatego proszę o jakiś projekt, nie wiem może lustro na którąś ze ścian, ławeczka/siedzisko do ubierania butów ale bez szafki na buty bo buty są w szafie przesuwnej schowane, jakieś rozmieszczenie obrazków lub zdjęć w ramkach, kolor ścian, może jakaś konsola wąska na kwiatka lub coś w tym stylu.... sam nie wiem jak to porozkładać w tym przedpokoju dlatego jakaś wizualizacja zdecydowanie by pomogła.

• 1 month później...

Taka propozycja eleganckiej, klasycznej aranżacji. Na ciemnym tle barw 541 Miejski rytm i 527 Władcza czerwień Białe lakierowane meble o klasycznym kształcie. Mieszanka nowoczesności i tradycji stanowi tylko oprawę dla rodzinnej galerii zdjęć.

31-01-2017--01.jpg

Pozdrawiam serdecznie,

E-rzecznik FFiL Śnieżka