klimeque 22.12.2016 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 Witam, Mam dosyć nietypowy przedpokój, wymiary tak jak na załączonym rysunku, drzwi 94 to wymiar z ościeżnicą, wszystkie drzwi oprócz wejściowych są w kolorze ciemny orzech tak jak i drzwi przesuwne we wnęce 120 cm. Drzwi wejściowe to kolor jasny buk...ten kolor będzie do zmiany bo wymienia się sam panel w drzwiach. Na ścianie północnej wejście do salonu, tam jest tylko ościeżnica regulowana bez drzwi, podobnie na ścianie zachodniej - to wejście do kuchni. Podłoga to gres szkliwiony w jasno beżowym kolorze, ściana obecnie też kolor jasnego beżu - do przemalowania ewentualnie Wystrój mieszkania jest raczej w stylu nowoczesnym. Długo przeglądałem to forum i widzę naprawdę ogromny potencjał tu drzemiący w wielu osobach Jeśli ktoś byłby uprzejmy wykonać jakąś aranżację ćwicząc na tym nietypowym przedpokoju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.12.2016 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 a co chcesz tam aranżować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimeque 23.12.2016 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 sam nie wiem dlatego proszę o jakiś projekt, nie wiem może lustro na którąś ze ścian, ławeczka/siedzisko do ubierania butów ale bez szafki na buty bo buty są w szafie przesuwnej schowane, jakieś rozmieszczenie obrazków lub zdjęć w ramkach, kolor ścian, może jakaś konsola wąska na kwiatka lub coś w tym stylu.... sam nie wiem jak to porozkładać w tym przedpokoju dlatego jakaś wizualizacja zdecydowanie by pomogła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 31.01.2017 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Taka propozycja eleganckiej, klasycznej aranżacji. Na ciemnym tle barw 541 Miejski rytm i 527 Władcza czerwień Białe lakierowane meble o klasycznym kształcie. Mieszanka nowoczesności i tradycji stanowi tylko oprawę dla rodzinnej galerii zdjęć. Pozdrawiam serdecznie, E-rzecznik FFiL Śnieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts