gosiasad 27.12.2016 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 (edytowane) Przymierzam się do zakupu szklanej umywalki. Właśnie z takiego szkła jak na zdjęciu. Czy ktoś może podzielić się doświadczeniami w użytkowaniu? Niestety z ceramiki nie mogę nic znaleźć o wymiarze 140cm z miejscami na akcesoria po bokach, nie chcę blatu Edytowane 29 Grudnia 2016 przez gosiasad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiasad 29.12.2016 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Przymierzam się do zakupu szklanej umywalki. Właśnie z takiego szkła jak na zdjęciu. Czy ktoś może podzielić się doświadczeniami w użytkowaniu? Nikt nie ma????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 29.12.2016 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Znajoma ma. Ciągle się zachwyca.Ale jak u niej byliśmy, to trochę głupio mi było, jak po mnie biegła do toalety wytrzeć umywalkę ręcznikiem papierowym (wcześniej nie wiedziałem, że inaczej trudno to utrzymać w czystości, bo sam bym wytarł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 30.12.2016 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Wygląda ładnie , tylko za każdym razem po użyciu trzeba wycierać do sucha bo widać każdy zaciek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 30.12.2016 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Wygląda ładnie , tylko za każdym razem po użyciu trzeba wycierać do sucha bo widać każdy zaciek ... Czyli ładna póki ...nie używana. Co nie zmienia faktu, że ekstrawagancka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evaneskaj3 01.01.2017 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 wygląda super, ale trzeba dbać o częste sprzątanie, tak samo jest z kabiną prysznicową ze szkła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiasad 26.02.2017 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Długo to trwało. Poczytałam, pooglądałam, porozmawiałam, zrobiłam tabelkę + i -. Jednak będzie umywalka ceramiczna Catalano lub Kerasan. To tak dla czytelników co jak ja nie mogą się zdecydować/znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 28.02.2017 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Długo to trwało. Poczytałam, pooglądałam, porozmawiałam, zrobiłam tabelkę + i -. Jednak będzie umywalka ceramiczna Catalano lub Kerasan. To tak dla czytelników co jak ja nie mogą się zdecydować/znaleźć. Ceramiczne jednak najlepsze. Są jeszcze z jakiegoś konglomeratu, niektórym się to nawet podoba, sam nie wiem co można w nich widzieć. Ta szklana faktycznie jako taka wygląda nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 15.03.2017 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 No najlepiej jak umywalka jest jednak ceramiczna. Nie musi to być Roca, ale ten materiał jednak sprawdza się najlepiej i właściwie do tej pory nie wymyślono nic lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamemnon91 14.07.2017 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Znajoma też ma taką umywalkę i rzeczywiście trzeba o nią dbać, wycierać i tak dalej. Najlepsza ceramiczna, jest taki wybór na rynku, ze też można wybrać coś oryginalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 21.07.2017 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 A pewnie, że tak. Wspomniana Roca ma zwykłe, nablatowe, retro, nowoczesne, owalne, prostokątne czy jak miska. Można typów i styli wymieniać bez końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts