Myjk 01.03.2017 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Tnx. Nie wiem czy ktoś zauważył, ale moja decyzja od trzeciego stycznia już była klepnięta. Niestety nikt z urzędu nie raczył mnie o tym poinformować, póki sam się dzisiaj nie upomniałem... Oni jutro wyślą dopiero listy do stron postępowania. Paranoja. A jeszcze mnie wpisali jako Patryka, jakby temu było blisko do Michała -- i też będą to prostować (choć błąd ten był już w zawiadomieniu o wszczęciu postępowania a ja niezwłocznie osobę prowadzącą o tym błędzie poinformowałem) -- i kto zapłaci za kolejne 12 listów poleconych z kwitem odbioru? Eh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila. 02.03.2017 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Heh Myjku jakieś nieprzytomne te urzędniki są Zdziwiłam się że decyzję miałeś jako pierwszy i dopiero teraz o tym mówisz Hahahah, dla urzędnika Patryk czy Michał to jeden petent i nie zrozumieją zapewne Twojego wnerwa My od 8 marca możemy zaczynać kopanie w ziemi, brakuje tylko tablicy informacyjnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaz_75 02.03.2017 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Tnx. Nie wiem czy ktoś zauważył, ale moja decyzja od trzeciego stycznia już była klepnięta. Niestety nikt z urzędu nie raczył mnie o tym poinformować, póki sam się dzisiaj nie upomniałem... Oni jutro wyślą dopiero listy do stron postępowania. Paranoja. A jeszcze mnie wpisali jako Patryka, jakby temu było blisko do Michała -- i też będą to prostować (choć błąd ten był już w zawiadomieniu o wszczęciu postępowania a ja niezwłocznie osobę prowadzącą o tym błędzie poinformowałem) -- i kto zapłaci za kolejne 12 listów poleconych z kwitem odbioru? Eh... Może dla nich to żadna róznica w końcu oba męskie jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaz_75 02.03.2017 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 heh pozazdrościć u nas miało być pozwolenie wczoraj/dzisiaj a będzie dopiero w połowie marca no i kurczaki problem z bankiem... aj szkoda gadać Szło ładnie a jednym słowem robi się tragedia No i ja tego się tez boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swieja 03.03.2017 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 pablo8704 trzymam kciuki by jednak wszystko poszło dobrze z kredytem U nas na razie wszystko idzie ładnie. Kredyt już prawie jest. Wniosek wstępnie zweryfikowany, za dwa tygodnie powinno być już po sprawie i możemy zaczynać.W sobotę mąż będzie stawiał ogrodzenie. Nie mamy jeszcze wody, choć powinna już być. Ale mam nadzieję, że lada chwila nas podłączą. Mamy wstępnie kierownika budowy.Bałam się tego całego procesu zbierania ekipy, załatwiania papierów, ale na razie jest spokojnie i mniej więcej według planu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaz_75 03.03.2017 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 pablo8704 trzymam kciuki by jednak wszystko poszło dobrze z kredytem U nas na razie wszystko idzie ładnie. Kredyt już prawie jest. Wniosek wstępnie zweryfikowany, za dwa tygodnie powinno być już po sprawie i możemy zaczynać. W sobotę mąż będzie stawiał ogrodzenie. Nie mamy jeszcze wody, choć powinna już być. Ale mam nadzieję, że lada chwila nas podłączą. Mamy wstępnie kierownika budowy. Bałam się tego całego procesu zbierania ekipy, załatwiania papierów, ale na razie jest spokojnie i mniej więcej według planu. Super my w poniedziałek zakupujemy projekt ...szukam żeby już miał dokumenty z ogrzewaniem gazowym i nalepiej zeby spełniał wymogi na 2017 r bo szkoda znowu wywalać 700 zł ale jak nie znajde to wezmę to co jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aghata86 05.03.2017 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Witam sie. U nas architekt skonczyl adaptacje jutro papiero beda zlozone do starostwa. Ekipe budowlana juz mamy. Za fundament i murowanie czyli sso bez dachutego 25tys za dach 7 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 05.03.2017 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Witam sie. U nas architekt skonczyl adaptacje jutro papiero beda zlozone do starostwa. Ekipe budowlana juz mamy. Za fundament i murowanie czyli sso bez dachutego 25tys za dach 7 tys. Bardzo mało za robociznę, bardzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaz_75 05.03.2017 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Pytanie mam odnośnie dachówki co wybieracie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meqi 05.03.2017 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Super cena. Jakie województwo i jaki projekt? Bocianki - Z czego planujecie budować? Ytong czy Silka? Nam zależy na wyciszeniu ale jednak szkoda mam utraty ciepła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aghata86 05.03.2017 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Nasz domek bedzie malutki zaledwie 89metrow wiec cena nie wiem czy niska...projekt Przygoda z pracowni MgProjekt. Woj dolnoslaskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaz_75 05.03.2017 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Nasz domek bedzie malutki zaledwie 89metrow wiec cena nie wiem czy niska...projekt Przygoda z pracowni MgProjekt. Woj dolnoslaskie To może my się podłączymy pod nich ...w końcu to samo województwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaz_75 05.03.2017 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Super cena. Jakie województwo i jaki projekt? Bocianki - Z czego planujecie budować? Ytong czy Silka? Nam zależy na wyciszeniu ale jednak szkoda mam utraty ciepła... Też mamy ten sam dylemat i niestety nie mogę porównać poniewaz w naszych okolicach Silka góra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaz_75 05.03.2017 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Nasz domek bedzie malutki zaledwie 89metrow wiec cena nie wiem czy niska...projekt Przygoda z pracowni MgProjekt. Woj dolnoslaskie nasz niewiele większy 114 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aghata86 05.03.2017 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Namiary moge dac ale z tego co wiem to w tym roku juz nie biora pracy. Nam by juzsię odmowili ale z racji tego ze po znajomosci to znajda jeszcze termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 05.03.2017 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Bocianki - Z czego planujecie budować? Ytong czy Silka? Nam zależy na wyciszeniu ale jednak szkoda mam utraty ciepła... Ja przy ścianie 2W silka + styro. Silka ma sporą pojemność cieplną, siłą rzeczy wycisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swieja 05.03.2017 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 My budujemy z porothermu. Na dachu planujemy gont bitumiczny. O rany, jak ja już się nie mogę doczekać. Byliśmy dziś na działce. Glina nam się do butów poprzyklejała. Czytam właśnie co z taką gliną w ogrodzie zrobić, jak ją przygotować, by cokolwiek w niej sadzić. Nie mogę się doczekać wielkiej kuchni, mojej pracowni i ogrodu... chyba jajo zniosę Skontaktowaliśmy się z sąsiadem z za płotu, który też się buduje. Okazuje się, że będziemy mieć tego samego kierownika budowy, chociaż mąż znalazł go przez internet Ale sąsiad bardzo go poleca, więc kamień z serca. Spotkaliśmy dziś też sąsiadów z kolejnego domu. Wydają się mili Oczywiście ja dalej mieszam w projekcie. Jedną parę okien zamienię na balkonowe, by w przyszłości zostawić sobie możliwość dobudowania oranżerii, o której marzę od dziecka. Mąż z kolei zamienił dach na prefabrykowany, bo mu słupy przeszkadzają. Będzie się działo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aghata86 06.03.2017 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 No...moje papiery juz w starostwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaz_75 06.03.2017 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Namiary moge dac ale z tego co wiem to w tym roku juz nie biora pracy. Nam by juzsię odmowili ale z racji tego ze po znajomosci to znajda jeszcze termin. To w razie czego powiemy że też po znajomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piasus 06.03.2017 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Witam wszystkich bocianków Ruszamy razem w wami, dokumenty w starostwie. Woj.Wielkopolskie Dom w Lilakach 2 127m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts