Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Faceci a kolory .... Kuchnia idealna

Negro

Recommended Posts

tak z ciekawości portaga - nie podoba ci sie drewno palisandru?

Bo bardzo często widuje je łączone z czernią, by złagodzić mocne usłojenie i intensywny kolor:

http://stolarstwonawymiar.pl/wp-content/uploads/2013/11/meble-kuchenne-nowoczesne-fornir-palisander-7.jpg

galeria,elegancki-palisander-z-czernia-3,140834,cover.JPG

Edytowane przez Elfir

Nie to, że mi się nie podoba. Jest po prostu "ciężkie".

Trzeba mieć odwagę, żeby je wstawić do kuchni i wyobraźnię, żeby to wszystko jakoś połączyć.

Ja się tylko odniosłem to tej jednej wizualizacji, którą załączyłem w mojej wypowiedzi i do niczego/nikogo więcej.

Tutaj, na tych ostatnich wklejonych przez Ciebie zdjęciach, wygląda to zgoła inaczej.

Edytowane przez portaga

Już spokojnie, nie denerwuj się tak - post pisany o godz. 3-ciej nad ranem wskazuje, że chyba byłeś w stanie wskazującym , albo zmęczony tym całym swoim życiem...

Oceniłem tylko tę jedną wizualizację krytycznie, nie w stosunku do konkretnej osoby na forum, tylko do tego "wizuizolatora" który dorwał się do programu i popełnił tę grafikę.

Także tableteczki na uspokojenie proponuję...niesforny Michaś..

Przykre, że 3 w nocy kojarzy ci się tylko albo ze stanem wskazującym, albo z tym całym swoim życiem, ale każdy ocenia wg siebie. Na przyszłość, bez spoufalania się proszę.

Przecież ja się z tobą nie spoufaliłem, a wręcz przeciwnie!

Na przyszłość, proszę pisać grzeczniej i nie używać słów, których znaczenia nie rozumiesz.

Przeczytaj jeszcze raz co popełniłeś to może zrozumiesz, a jak nie, to poproś kogoś mądrzejszego, żeby ci wytłumaczył o co chodzi.

Z mojej strony koniec OT.