Elfir 03.02.2017 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 (edytowane) tak z ciekawości portaga - nie podoba ci sie drewno palisandru? Bo bardzo często widuje je łączone z czernią, by złagodzić mocne usłojenie i intensywny kolor: http://stolarstwonawymiar.pl/wp-content/uploads/2013/11/meble-kuchenne-nowoczesne-fornir-palisander-7.jpg Edytowane 3 Lutego 2017 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
portaga 04.02.2017 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2017 (edytowane) Nie to, że mi się nie podoba. Jest po prostu "ciężkie". Trzeba mieć odwagę, żeby je wstawić do kuchni i wyobraźnię, żeby to wszystko jakoś połączyć.Ja się tylko odniosłem to tej jednej wizualizacji, którą załączyłem w mojej wypowiedzi i do niczego/nikogo więcej.Tutaj, na tych ostatnich wklejonych przez Ciebie zdjęciach, wygląda to zgoła inaczej. Edytowane 4 Lutego 2017 przez portaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalck81 04.02.2017 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2017 Już spokojnie, nie denerwuj się tak - post pisany o godz. 3-ciej nad ranem wskazuje, że chyba byłeś w stanie wskazującym , albo zmęczony tym całym swoim życiem... Oceniłem tylko tę jedną wizualizację krytycznie, nie w stosunku do konkretnej osoby na forum, tylko do tego "wizuizolatora" który dorwał się do programu i popełnił tę grafikę. Także tableteczki na uspokojenie proponuję...niesforny Michaś.. Przykre, że 3 w nocy kojarzy ci się tylko albo ze stanem wskazującym, albo z tym całym swoim życiem, ale każdy ocenia wg siebie. Na przyszłość, bez spoufalania się proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
portaga 05.02.2017 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Przecież ja się z tobą nie spoufaliłem, a wręcz przeciwnie!Na przyszłość, proszę pisać grzeczniej i nie używać słów, których znaczenia nie rozumiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalck81 05.02.2017 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Przecież ja się z tobą nie spoufaliłem, a wręcz przeciwnie! Na przyszłość, proszę pisać grzeczniej i nie używać słów, których znaczenia nie rozumiesz.Przeczytaj jeszcze raz co popełniłeś to może zrozumiesz, a jak nie, to poproś kogoś mądrzejszego, żeby ci wytłumaczył o co chodzi. Z mojej strony koniec OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts