mich83 07.01.2017 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Witam. Az dziwne ze takiego tematu niema. Jaką farbą malowaliście dom/mieszkanie ( ściany wewnętrzne ) , ciekawi mnie jakie farby są u nas najbardziej popularne ( Marka i dokładna nazwa farby, jak wiadomo każdy producent ma wiele rodzaji farb ). Czy kierujecie się tylko kolorem i ścieralnością ? Czy może jeszcze jakimś innym parametrem ? -Dulux-Nobiles -Dekoral -Tikurilla -Beckers -Fluger ? Czy coś innego ? Edytowane 7 Stycznia 2017 przez mich83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.01.2017 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 słabo szukałeś http://forum.muratordom.pl/search.php?searchid=18475413http://forum.muratordom.pl/search.php?searchid=18475414http://forum.muratordom.pl/search.php?searchid=18475416 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Volke 08.01.2017 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 słabo szukałeś http://forum.muratordom.pl/search.php?searchid=18475413 http://forum.muratordom.pl/search.php?searchid=18475414 http://forum.muratordom.pl/search.php?searchid=18475416 czy tylko mi nie działają linki? bo ciekawi mnie temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.01.2017 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 To były linki do wyników wyszukiwarki forum dla słów: "farba", "farby", "farbę" Niestety po kilku godzinach wyniki się zerują, wczoraj były aktywne. To link do wyszukiwarki: http://forum.muratordom.pl/search.php?search_type=1&contenttype=vBForum_Post&forumchoice[]=22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chochlik17 17.01.2017 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 zdecydowanie dulux. super kolory i nieźle sie trzymają na ścianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaris 17.01.2017 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 No to ja poza listą: Magnat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greghus 18.01.2017 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 No to ja poza listą: Magnat Magnat nie jest zły dla kogoś kto chce trochę zainwestować, ale i efekt mieć ładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 18.01.2017 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Do obecnego mieszkania kupowaliśmy gotowe farby z Beckers Designer Colour. W poprzednim mieszkaniu wybieraliśmy kolory lateksowe z mieszalnika, ale też był to Beckers. Firmę polecał malarz i jednym mieszkaniu i w drugim. Poczytałam opinie o tych farbach i zgodziłam się na Beckersa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffeelover9608 29.01.2017 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Zdecydowanie Magnat, dużo fajnych kolorów do wyboru, dobrze trzyma się na ścianach i daje piękny efekt. Delux też całkiem spoko ale Magnat według mnie lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Volke 29.01.2017 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Zdecydowanie Magnat, dużo fajnych kolorów do wyboru, dobrze trzyma się na ścianach i daje piękny efekt. Delux też całkiem spoko ale Magnat według mnie lepszy A jaka jest różnica w cenie między Delux a Magnat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cob_ra 29.01.2017 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 My malujemy Beckersem z gotowych kolorów, na sufit poszła Tikkurila antyreflex. Parę lat temu malowałem rodziców dom Duluxem, dla mnie osobiście Beckers lepiej sie rozlewa na ścianie, łatwiej rozprowadza. Co do ceny dla mnie to samo-chodzi o wydajność z litra do ceny farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 30.01.2017 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 U mnie Magnat i Dulux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 30.01.2017 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 U mnie Magnat i Caparol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.01.2017 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Magnat i Nobiles pory roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Volke 30.01.2017 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 A możecie napisać jaki stosowaliście grunt do tych farb? czy można stosować grunt śnieżki a malować na gotowo magnatem ? to tylko przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 30.01.2017 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Gruntowałem niestety Śnieżką. Póżniej przeszedłem na grunt i farbę z jednej marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.01.2017 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 nie stosowałam gruntu. Kupiłam białą Śnieżkę, rozcieńczyłam i malowałam pierwszą warstwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 30.01.2017 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 A możecie napisać jaki stosowaliście grunt do tych farb? czy można stosować grunt śnieżki a malować na gotowo magnatem ? to tylko przykład Ceresit CT 17 - pod wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Volke 30.01.2017 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Ceresit CT 17 - pod wszystko I to załatwi sprawę? Można stosować na to różne farby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataSlawek 30.01.2017 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Do obecnego mieszkania kupowaliśmy gotowe farby z Beckers Designer Colour. W poprzednim mieszkaniu wybieraliśmy kolory lateksowe z mieszalnika, ale też był to Beckers. Firmę polecał malarz i jednym mieszkaniu i w drugim. Poczytałam opinie o tych farbach i zgodziłam się na Beckersa Niestety ale dla mnie to przereklamowana farba, wedlug producenta Beckers to farba zmywalna, sciany pomalowalem w maju w sierpniu byly urodziny corki i dzieciaki narobily rekami plamy przy schodach, probowalem delikatnie to zmyc wedlug instrukcji ze strony Beckersa ale pogorszylo to sprawe bo te moejsca sie teraz swieca, krotko mowiac napracowalem sie przy malowaniu a w najgorszym miejscu, bo przy schodach sciana jest bardzo wysoka, musze malowac ponownie. Zastanawiam sie natomiast czy nie dac boazerii angielskiej bo nie wierze w zmywalne farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts