Jan Kalita 18.01.2017 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Ale żeście znowu odbiegli od tematu. Choć z drugiej strony nie jestem pewny czy coś można dodać, bo temat wyczerpany. Jakbym mógł to najchętniej bym dawał te zawiasy ukryte gdzie się da. Jak trzeba jechać 200 km w jedną stronę na regulację, to się żyć odechciewa. Niestety wciąż muszę się tłuc z różnicami cenowymi - 1000 zł przy kwocie 30 000 zł. Wystarczy, że o tyle drożej będzie moja wycena i Kowalski pójdzie do konkurencji. Zarówno dla sprzedawcy jak i inwestora jest to bardziej komfortowe rozwiązanie, no ale niestety często kosztowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 01.07.2020 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2020 Dla mnie ukryte zawiasy mają same plusy. M.in. nie wspomniana wcześniej wyższa szczelnośc okna w okolicach zawiasów Czy macie może teraz promocję na ukryte zawiasy? Coś mi się obiło o uszy. A propos, czy zatem warto zamówić wszystkie okna dwuskrzydłowe w wersji RU dla obu skrzydeł zamiast jedno R i jedno RU? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts