marta1223 16.01.2017 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Witam, Proszę o pomoc doświadczonych forumowiczów. Kupiłam mieszkanie 41,20 mkw ( na zdj) Chcę wydzielić dodatkowy pokój tylko nie mam pomysłu jak to zrobić,, gdyż w mieszkanu będzie malo okien. w sypialni chcałabym też zamontować dużą szafę. Czy ma ktoś może jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.01.2017 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 masz dwa okna. Pokój miałby być bez okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1223 16.01.2017 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 no właśnie to są dwa wyjścia na balkon. Chce pokój z oknami i w tym problem właśnie bo chciałam go zrobić tam co kuchnia a w salonie zrobić kuchnie tylko że tam nie ma okna więc odpada i nie mam pomysłu jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.01.2017 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 po prostu się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 17.01.2017 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Jak kupiłaś mieszkanie to zapewne w nim byłaś.Też mieszkałam na 40m i to jest małe 2 pokojowe mieszkanie z którego nie da się zrobić trzeciego pokoju. Może jedynie poprawić jego funkcjonalność: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdan525 24.01.2017 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Też miałem takie małe mieszkanko i w żaden sposób nie dało się niestety wydzielić dodatkowego pokoju. U Ciebie też nie widzę możliwości, więc zostaje zmiana mieszkania, albo tak jak pisze kinka - poprawienie jego układu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malrwik 24.01.2017 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 No niestety nijak nie da się wydzielić dodatkowego pokoju. Nie widze zadnego rozwiązania, które by pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts