Kris8600 19.01.2017 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Witam, co myślicie o poniższym projekcie http://stan-projekt.pl/projekt-domu-gl-954-amber-vi-BBA2009 Czy jest na forum ktoś kto buduje według takiego projektu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.01.2017 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Co myślimy:Bardzo mało miejsca do przechowywania (pościel, ręczniki, koce, odkurzacz, mop, wiadra, miski). Kanapa tyłem do wielkiego, panoramicznego okna.Jeden z pokoi dzieci słabiej doświetlony.Brak izolacji termicznej między domem a garażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris8600 20.01.2017 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Witam, Okna napewno troszkę pozmieniam - tym bardziej że dom będzie na działce trochę nie typowo (wejście od strony południowej) Szukam projektu małej parterówki - przede wszystkim ze względów finansowych poza tym wychodzę z założenia że im mniej wolnej przestrzeni tym mniej graciarni Wydaje się że ten projekt (z małymi) zmianami spełni moje wymagania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris8600 20.01.2017 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Nikt nie budował tego projektu ?? ( W takim razie albo ja jestem dziwny albo co z projetkem nie tak nie wiem co lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris8600 27.01.2017 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris8600 17.02.2017 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 (edytowane) Witam ponownie, Niesty nie znalezłem na tym forum nikogo kto buduje ten dom - co skłoniło mnie do dalszych poszukiwań. Mam nowy pomysł - projekt trosze przerobiłem i proszę o jakiś uwagi Dodam że działka ma wjazd od południa co trochę utrudnia wybór ale znalazłem moim zdaniem ciekawe rozwiązanie bo kto powiedział ze wujście na taras musi być z salonu a taras od strony północnej (zaciemniony) w lecie to super sprawa pozdr Edytowane 17 Lutego 2017 przez Kris8600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts