lorditrzepaka 20.01.2017 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Dzień dobry To mój pierwszy raz kiedy będę sama robiła swoje meble i znalazłam coś takiego Może ktoś mi podpowie co z tego mogłoby ciekawego wyjsc i jak sie z to zabrac ? z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.01.2017 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 zwykle robi się stolikihttps://www.google.pl/search?q=stolik+szpula&client=opera&hs=xL0&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwio6ePrmtjRAhUHuBoKHfV0Ac8Q_AUICCgB&biw=1920&bih=954 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 23.01.2017 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Z tego akurat modelu - niewiele bo słupek wewnętrzny jest z papieru można lampkę , można stojak) wszystko inne z innych szpulek kablowych ale drewnianych to w większości hurtowni jest niszczone lub palone - bezwartościowe dla zastosowań jako meble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaO87 31.01.2017 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 ja bym dołożyła jeszcze kilka przegródek z dykty i zrobiła z tego stojak np na kosmetyki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts