lukmos1 26.01.2017 02:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 Witam wszystkich forumowiczów! Jestem na etapie wybierania projektu i szukam osób które miały bądź mają z projektem domu Tamina mała ps2. Jeśli są takie osoby prosiłbym o kontakt. Chciałbym zaczerpnąć wiedzy na temat tego projektu dowiedzieć się jakie są koszty budowy oraz zobaczyć realne zdjęcia. Chciałbym też rozpocząć dyskusje w tym wątku na temat budowy domu parterowego bez poddasza do 100 m kwadratowych chodzi mi tu dokładnie o wybór Ekipy koszty etapy budowy i tym podobne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.01.2017 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 Na forum pytano o ten projekt, porównywano z innymi, ale nikt nie założył wątku budowlanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukmos1 29.01.2017 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Nie mogę się skontaktować z żadną z osób które wybrały bądź chcą wybrać ten projekt. Jeśli ktoś jest chętny proszę o informację na e-maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts