Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

AmberWind - cz ty w tym wewonku takimi tekstami, ze schudlas chcesz nas tylko rozjuszyc? :wink:

no nie ... szukam tylko dobrych dusz, ktore moga sie podzielic :roll:

A za pozostalych kciuki trzymam, bo takie chudniecie to fajna i inspirujaca sprawa :D

AmberWind - cz ty w tym wewonku takimi tekstami, ze schudlas chcesz nas tylko rozjuszyc? :wink:

no nie ... szukam tylko dobrych dusz, ktore moga sie podzielic :roll:

A za pozostalych kciuki trzymam, bo takie chudniecie to fajna i inspirujaca sprawa :D

No to ja się mogę podzielić :oops: :wink:

Amber Wind

Jest na to rada. Wyjedź na tydzień do SPA. Takiego ze szwedzkim stołem na posiłkach i na każdym spróbuj prawie wszytkich serwowanych potraw. A wieczorem kawiarnia: lody, kawa, szarlotka itp., albo zajęcia w grupach z drinkiem, a do tego lokalne specjały.

:D 3 kg pewne :o ale czy masy mięśniowej?

Ja byłam na takim wyjeździe od 29.12 do 02.01. Przybyło 2 kg :wink:

A tak poważnie, mogłabyś zaproponować program na siłowni i sali aerobowej skuteczny w spalaniu tkanki tłuszczowej: rodzaj ćwiczeń, ilość powtórzeń (dokładny opis).

a ja się chcialam zapytac co jest inspirującego w odchudzaniu?

bo może wtedy mi bedzie lepiej szło....

i witam się w wątku, który podglądam od jakiegoś czasu :)

T3 i T4 Lub FT3 i FT4 nie pamiętam... ale te są płatne i to co mi przepisała doktórka z NFZ.... nie pamiętam....+ morfologia i cośtam... może cukier + mocz....

Nie ma głowy do tych wszystkich medycznych nazw.

Dzięki...

a czy to dobrze, czy źle?

Moja babcia miała 3 operacje na tarczyce... i następna jej grozi... tylko, że serce nie pozwala i babcia już się boi i nie chce :-?

Arnika ba temat tarczycy wypowiadam się na podstawie swojej sprawy (już o tym pisałam) ale w skrócie, jak niespodziewanie zaczęłam tyć i alarmować lekarzy, to żaden się nie zainteresował powodem a mnie samej nie wpadło do głowy, że to niedoczynność tarczycy. Po 4 latach, po przypadkowej biopsji (lewy płat pełen guzków) zapadła decyzja szybkiej operacji, której nie mogłam się odrazu poddać, ponieważ opiekowałam się mamą. Po ponad roku doszło do operacji. Usunięto już oba płaty a nie tylko lewy. Teraz mam różne komplikacje (serce, ciśnienie, cukier nie mówiąc o wypadaniu włosów i doszła choroba haszimoto). Miotam się w tym wszystkim i złoszczę. Jak zauważyłaś pod opieką lekarza zaczynam pomaleńku ruszać wagę.

No i każdego z kim rozmawiam, namawiam na badanie tarczycy (już dwie osoby spośród moich znajomych dzięki temu jest po operacji) więc przypilnuj Arnika dokładnie swojej tarczycy

pozdrawiam

nie mam motywacji , nie mam chęci , nie mam siły coby sie odchudzać - przyznaje się, że jestem leniwa i krnąbrna ... ale stres w pracy daje mi po d.... i od świąt schudłam kilogram :lol: