arcobaleno 01.03.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 samuel - jak sie ma czas i możliwości to czemu nie?? Jak sie ma dwójkę małych dzieci w domu i domową firmę to niestety nie ma na to szans P.S. Na siłowni też można poznać ciekawych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.03.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Samuel ,uwierz znam mnóstwo ciekawych ludzi (w tym sporo tych poznanych na siłowni) Mało tego, aby utrzymywać ze wszystkimi tymi ciekawymi ludźmi w miarę chocby regularne kontakty, potrzeba czasu. W chwili obecnej brakuje mi go nawet dla najbliższych znajomych, więc co mi po poznawaniu następnych 'ciekawych" A teraz na poważnie. Każda dyscyplina sportu rozwija dość jednostronnie, więc do każdej z nich należałoby i tak dodać siłownię czy jakąś inną formę ruchu aby miec harmonijną sylwetke. Pytanie jest takie. Skąd na to brac czas?????? Poza tym uwielbiam "swoją" klubo-siłownię i poznaję tam mnóstwo ciekawych ludzi Arcobaleno, gratulacje!!!! wiosnę przywitamy jako te rusałki byle nie Marzanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 01.03.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Arco Ty mi tu nie patrz czy zejdziesz poniżej 60kg czy nie...pamiętaj się mierzyć....może się okazać, że waga będzie stała a wymiary będą leciały w dół.Najważniejsze, żebyś się nie głodziła...jadła często... ww rano i zobaczysz jak Ci zleci.A skoro inni Ci mówią, że już widać, że schudłaś to masz super motywację.Podziwiam Cię, że dajesz radę przy dzieciakach i pracy w domu. Przyznam Ci się, że w weekend przeleciałam sobie ten wątek od początku i muszę przyznać, że prochu nie wynalazłyśmy ...to wszystko już tu było wcześniej napisane.... łącznie z linkami wysyłanymi przeze mnie.Nie miałam o tym pojęcia. Właściwie można kopiować wcześniejsze wpisy z początkowych stron i na to samo wyjdzie.Proste zasady... jemy często w odpowiednich ilościach, jeśli ćwiczymy to uzupełniamy białko, po to by nie spalić tej resztki mięśni które mamy pod warstwą tłuszczu, a których potrzebujemy by wytopić fat.Pamiętamy o jedzeniu śniadania, wieczorem na ok. 2h przed spaniem coś bez ww i jest ok.I nic się nie stanie gdy zrobimy sobie czit day o którym wcześniej wspominałam. Odchudzanie to nie powód do smutku to powód do dumy, że coś dobrego dla siebie jesteśmy w stanie zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.03.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 No i nie czekałam długo. Dajcie se spokój, bo nie pisałam tego złośliwie, a wspomniałam o swoich nerach i swoim kręgosłupie, który niedługo będzie do wymiany. To wszystko. Taka buźka na końcu postu też coś znaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.03.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 No i nie czekałam długo. Dajcie se spokój, bo nie pisałam tego złośliwie, a wspomniałam o swoich nerach i swoim kręgosłupie, który niedługo będzie do wymiany. To wszystko. Taka buźka na końcu postu też coś znaczy. ??? chyba nie bardzo rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 01.03.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Samuel-- bardzo chętnie zrobię tak jak piszesz... tylko kiedy?? Pracuję zawodowo, jestem w domu o 17...i wiadomo dom, rodzina,w weekendy trzeba nadrobić domowe obowiązki (pranie, prasowanie, pogotować coś dla rodzinki) za chwilę wiosna, więc dochodzi opieka nad ogrodem. Albo doba za krótka, albo coś u mnie z planowaniem czasu nie teges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samuel-- 01.03.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 kuleczka, arcobaleno: Aaa, ci wszyscy ciekawi ludzie to bonus, a nie najważniejsza kwestia Po prostu tak sobie myślę, że ćwiczenie dla samej kondycji fizycznej to trochę jak czytanie książek po to, by nauczyć się szybciej czytać Od lat trenuję aikido i jestem zakochany w tej sztuce. Baaaardzo polecam. Nie wydaje mi się, by aikido rozwijało jednostronnie - w zasadzie w przypadku innych sportów, jakie wymieniłem, też nie wydaje mi się, by rozwijały w nienaturalny sposób... może tenis, ale trenowany jako hobby to i tak jest całkiem bezpieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 01.03.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 jutro będę miała rowerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 01.03.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 satinkaa a kiedy masz wizytę u dietetyczki, bo coś kojarzę, że na dniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 01.03.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 amadi - no tak waga wagą, wymiary wymiarami, ale przy moim wzroscie nie mogę ważyć nawet 60 kg Przeleciałaś cały wątek mówisz...to pewnie widziałaś moje zmagania po pierwszej ciąży Kulka - noo rusałki, rusałki ! Marzanna nie wchodzi w grę Ja już po 35 min siłowego i 20 min rzetelnego HIITa A odzywka w formie lodów jest po ptostu genialna ! Mrozone truskawki się skończyły to zrobiłam z kostkami lodu Ciekawe tylko jak długo mój blender to wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 01.03.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Arco widziałam, widziałam i Twoje zdjęcia też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.03.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 kuleczka, arcobaleno: Aaa, ci wszyscy ciekawi ludzie to bonus, a nie najważniejsza kwestia Po prostu tak sobie myślę, że ćwiczenie dla samej kondycji fizycznej to trochę jak czytanie książek po to, by nauczyć się szybciej czytać Od lat trenuję aikido i jestem zakochany w tej sztuce. Baaaardzo polecam. Nie wydaje mi się, by aikido rozwijało jednostronnie - w zasadzie w przypadku innych sportów, jakie wymieniłem, też nie wydaje mi się, by rozwijały w nienaturalny sposób... może tenis, ale trenowany jako hobby to i tak jest całkiem bezpieczny. wszystko super, ale Twoje "trenowanie" w polaczeniu z bardzo uboga wiedza na temat odzywiania wpedzilo Cie w parametr tluszczu ok. 26%. Dla faceta, to troche dramat ... Radze mniej rozwijac sie towarzysko, a bardziej kondycyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samuel-- 01.03.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 AmberWind: Hmm... Wiesz co, ja się na tych parametrach nie znam. Może coś źle liczę. Z tego co widzę w lustrze i co mówią znajomi wychodzi mi, że wyglądam nieźle. Za dużo tłuszczu na pewno nie mam. Mięśnie są, kondycja fizyczna jest, umiejętności aikdowe też w jak najlepszym porządku PS. Eee, nie, pisałem że tłuszczu 21%. Przydałoby się troche mniej, ale tak żeby się to przełożyło na sprawność fizyczną, a nie tylko żeby mieć mniejszy numerek w statystykach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.03.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Samuel, z tego co wiem, to Amber już zajęta jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samuel-- 01.03.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 kuleczka: Pochwalić się zawsze można :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.03.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Eee tam, wymiary prosimy bardziej szczegółowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samuel-- 01.03.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Znaczy się powierzchnia domu, roczne dochody i pojemność silnika samochodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.03.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Znaczy się powierzchnia domu, roczne dochody i pojemność silnika samochodu? wystarczy nam wzrost i waga no ale jesli chcesz tez pozostale, to nie pogardzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.03.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 BTW czytania ksiazek z intencja glebsza, niz szybsze skladanie liter Za tydzien ide na pokazowke samoobrony dla kobiet Kto wie, kto wie ... moze dolacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samuel-- 01.03.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 BTW czytania ksiazek z intencja glebsza, niz szybsze skladanie liter Za tydzien ide na pokazowke samoobrony dla kobiet Kto wie, kto wie ... moze dolacze Ooo, super A jeśli chodzi o wzrost i wagę: 168cm i ostatnio 74,4kg. Krasnal na sterydach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts