kofi 03.07.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Kofi w piekarni to nie byłam ja, szukaj mnie raczej w pizzeri To masz sobowtóra. A w "Gazecie Olsztyńskiej", to Ty czy sobowtór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 03.07.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Kofi w piekarni to nie byłam ja, szukaj mnie raczej w pizzeri To masz sobowtóra. A w "Gazecie Olsztyńskiej", to Ty czy sobowtór? Sobowtóra faktycznie mam w Olsztynie. Ale w Olsztynskiej to jestem ja Nie spodziewałam się, że mnie rozpoznasz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.07.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Kropka, a co Ty tam robisz w tej gazecie mów, bom ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 03.07.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Robi za gwiazdę. I słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.07.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Kropka, a co Ty tam robisz w tej gazecie mów, bom ciekawa Jak to co?wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 03.07.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Kropka, a co Ty tam robisz w tej gazecie mów, bom ciekawa A to słodka tajemnica :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.07.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Kropka, a co Ty tam robisz w tej gazecie mów, bom ciekawa A to słodka tajemnica :) Wracając do tematu wątku, to melduję, że plan na dziś wykonany Tylko arcobaleno mi się zbiesiła i milczy jak zaklęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.07.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Kropka, a co Ty tam robisz w tej gazecie mów, bom ciekawa A to słodka tajemnica :) Masz racje nie mów nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 03.07.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 A wiecie czym ja się zajadałam? Pomidory z mozarella i oliwą z oliwek z czosnkiem... Ale pycha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 03.07.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Kropka, a co Ty tam robisz w tej gazecie mów, bom ciekawa A to słodka tajemnica :) Masz racje nie mów nic... milczę jak grób :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.07.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 No ja też miałam dziś dzień pomidorowy, ale serwowałam je (sobie ) z fetą light. Pycha Na obiad kalafiorek (bez tłuszczu) i filet z kurczaka na parze. Mam nadzieję, że dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 03.07.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 kuleczka same smakołyki Ja za pomidory to dam sie zabić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Dziewczyny, tak na dobranoc was się zapytam: co wy właściwie chcecie odchudzić??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.07.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Ale pomidorki świeże to tylko latem takie pyszniaste są mniam Jak się nie odchudzam, to ze śmietaną i cebulką, do tego świeży chlebek z masełkiem................eh, chociaż sobie popiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 03.07.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Ale pomidorki świeże to tylko latem takie pyszniaste są mniam Jak się nie odchudzam, to ze śmietaną i cebulką, do tego świeży chlebek z masełkiem................eh, chociaż sobie popiszę ojej, ja też tak uwielbiam.... mniam.... i to z dużą ilością smietany... mmmm..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 03.07.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Dziewczyny, tak na dobranoc was się zapytam: co wy właściwie chcecie odchudzić??????????? kilka "wałeczków" zawsze się znajdzie A tak serio to nie wiem czy u mnie można mówić o odchudzaniu się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Dziewczyny, tak na dobranoc was się zapytam: co wy właściwie chcecie odchudzić??????????? kilka "wałeczków" zawsze się znajdzie A tak serio to nie wiem czy u mnie można mówić o odchudzaniu się kropa, ja cię proszę, nie rób z siebie kościotrupa!!!!!!!!!! kulka to samo!!!!!!!!!!! precz z odchudzaniem!!!!!!!!!!! mus jest żeby kobieta miała na sobie jakieś ciało, noooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.07.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Dziewczyny, tak na dobranoc was się zapytam: co wy właściwie chcecie odchudzić??????????? jak to co...sadło tak serio, to nawet moja mamcia mi mówi, "córciu, ale ładnie Ci było jak ciutkę szczuplejsza byłaś, tak jak zaszłego lata" no i nie mam wyjścia, mama mi kazała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.07.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 kropa, ja cię proszę, nie rób z siebie kościotrupa!!!!!!!!!! kulka to samo!!!!!!!!!!! precz z odchudzaniem!!!!!!!!!!! mus jest żeby kobieta miała na sobie jakieś ciało, noooo no co Ty, u mnie chodzi o głupie 2-3 kg, a ciężko się tego pozbyć, bo organizm nie taktuje tego jako balastu i broni zapasów Więcej to bym w życiu nie chciała schudnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 03.07.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Kasiu do kościotrupa to mi daleko... kulka jak mama kazała, to trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts