ullerowa 11.07.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Czesc Dziewczynki Kilka dni mnie tu nie było, tęskniłyście? Muszę się Wam pochwalić, że dostałam nową pracę :) Chyba ze stresu schudnę z 5 kg Ciekawe, czy będę mogłam tam jeść zupki chińskie... Gratulacje!!! Zdradz recepte na tak szybkie znalezienie pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 11.07.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Czesc Dziewczynki Kilka dni mnie tu nie było, tęskniłyście? Muszę się Wam pochwalić, że dostałam nową pracę :) Chyba ze stresu schudnę z 5 kg Ciekawe, czy będę mogłam tam jeść zupki chińskie... Gratulacje!!! Zdradz recepte na tak szybkie znalezienie pracy. No własnie! Też mnie ten temat interesuje.... Choć jak tak patrzę na kropeczkowe zdjęcia... Nie dziwie sie że ją wszędzie witają z otwartymi ramionami (Nie wątpiąc Kuleczko w Twoje umiejętności naturalnie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 11.07.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 No dobra - czas i na mnie. Postanowiłam zrzucić 4 kg w ciągu miesiąca. Jak się tu publicznie zobowiążę to będzie mi łatwiej. Moja dieta:- coś z niełączenia - żadnych słodyczy (tylko do kawy kosteczkę czekolady- a co...)- jem jak poczuję lekkie ssanie w żołądku- po 19-stej żadnych węglowodanów + jazda na rowerze i bieganie, taniec - codziennie (choćby króciutko, ale jednak) Oczywiście że dam radę - prawda? Tak myślę. Mam nadzieję...No chyba że nie dam...A jak nie dam? Kurcze, pewnie znowu nie dam...Skoro jednak nie dam, to po co zaczynać...Hmmm - jaka pyszna jagodzianka - pasuje to tej kawy z mleczkiem....mniam mniam...szczególnie mi smakuje przed komuterem...jak piszę o diecie...ale to od jutra...a może od poniedziałku...tak - od poniedziałku będzie skuteczniej...choc jeszcze bardziej skutecznie byłoby od pierwszego...mniam mniam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.07.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Czesc Dziewczynki Kilka dni mnie tu nie było, tęskniłyście? Muszę się Wam pochwalić, że dostałam nową pracę :) Chyba ze stresu schudnę z 5 kg Ciekawe, czy będę mogłam tam jeść zupki chińskie... Gratulacje!!! Zdradz recepte na tak szybkie znalezienie pracy. No własnie! Też mnie ten temat interesuje.... Choć jak tak patrzę na kropeczkowe zdjęcia... Nie dziwie sie że ją wszędzie witają z otwartymi ramionami (Nie wątpiąc Kuleczko w Twoje umiejętności naturalnie ). nie wiem jak moje umiętności manualne przyczyniły się do znalezienia pracy przez kropeczkę, ale cieszę się Kropkaaaa, ciągle nasze nicki mylą joan, trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 11.07.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 KAJAM SIE PRZED WAMI KROPECZKO I KULECZKO !!!! Ale mylę tylko nicki nie osoby;) wybaczcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 11.07.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Dziękuje za gratulację, jesteście kochane Niestety obawiam się, że nie będę mogła korzystać z netu w nowej pracy Nie wiem, jak to zniosę Zupek chyba też nie będę mogła jeść. Ale jeszcze mam czas... zaczynam pracę od 1 sierpnia. Recepta na szybkie znalezie pracy... Nie znam odpowiedzi niestety. Szukałam pracy od ponad roku, ciągle mi się nie udawało, aż w końcu. Sama jeszcze w to nie wierze Może to nagroda, że te męki w obecnej pracy... No chyba, że się wpakuję z deszczu pod rynnę :) Wiem, że schudnę, bo czeka mnie duży stres. A wtedy nie mogę jeść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 11.07.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 KAJAM SIE PRZED WAMI KROPECZKO I KULECZKO !!!! Ale mylę tylko nicki nie osoby;) wybaczcie Kuleczka, czy Kropeczka, co za różnica Ja się nie gniewam, bo mylenie mnie z taką laską jak Kuleczka to sama przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 11.07.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 To jest moja obsesja od kilku dni Mozarella z pomidorkami w sosie... mniam... http://kuchnia.gazeta.pl/im/9/2286/z2286009A.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sheenaz 11.07.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 To jest moja obsesja od kilku dni Mozarella z pomidorkami w sosie... mniam... http://kuchnia.gazeta.pl/im/9/2286/z2286009A.jpg obrzydliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 11.07.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 To jest moja obsesja od kilku dni Mozarella z pomidorkami w sosie... mniam... http://kuchnia.gazeta.pl/im/9/2286/z2286009A.jpg obrzydliwe Też tak myślałam, dopóki nie spróbowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.07.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Kropka, weź nie kuś, bo na diecie jezdem i po 18tej nie jadam Sh'eenaz, próbujesz siły autosugestii, czy Ty tak na serio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 11.07.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Kulcia ćwicz silną wolę A ta w ogóle to ktoś wie, ile to cudo ma kalorii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sheenaz 11.07.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Sh'eenaz, próbujesz siły autosugestii, czy Ty tak na serio? nie, po prostu nie lubie tego dania niedobrze mi sie robi na widok mozzarelli, na pomidory mam uczulenie z tego wszystkicego - tylko bazyla ps. mozarella jest tuczaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 11.07.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 ps. mozarella jest tuczaca bardzo, troszkę czy tak tyci tyci? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sheenaz 11.07.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 ps. mozarella jest tuczaca bardzo, troszkę czy tak tyci tyci? :) jak wrabiesz duzo - to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 11.07.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 ps. mozarella jest tuczaca bardzo, troszkę czy tak tyci tyci? :) jak wrabiesz duzo - to bardzo oj to muszę przestać, bo rąbię duzooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 13.07.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.07.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 nie płacz elutku ja jeszcze walczę z różnym skutkiem arcobaleno to się dzisiaj na wesele chyba szykuje kropka to wiadomo, zajada pomidory z mozarellą i weź tu schudnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 13.07.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 kropka to wiadomo, zajada pomidory z mozarellą i weź tu schudnij kropka cierpi normalnie zwijam się z bólu żołądka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.07.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 kropka to wiadomo, zajada pomidory z mozarellą i weź tu schudnij kropka cierpi normalnie zwijam się z bólu żołądka zeżarłaś za dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts