Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy Wy te? musicie sie odchudza? ? Dieta Dukana, Dieta kopenhaska

Anam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jakby tu kiedyś Ziaba zaglądnęła... Ziabo, straszne cugle sobie narzuciłas na swój ziabi pyszczek! Ja od ~2 tyg. stosuję Montignaca (3 raz w życiu), ale u mnie to jest dosłownie WYPAS w porównaniu z Twoim menu dziennym! U mnie tak: śniadanie - d-kawa (też be mleka i cukru), 2 paróweczki, kiszony ogórek, serek wiejski, przed śniadaniem gruszka, albo jabłko. Obiad: pół wedzonej makreli (tłustej, mięsistej, pyszności), gotowana brukselka, serek pleśniowy (np. pół "Turka" z pieprzem). Kolacja - gotowana soczewica z czosnkiem i olową, maziowaty płyn z odtłuszczonego mleka w proszku. I czuję się rewelacyjnie, jestem pełna non-stop, nie ssie mnie z głodu, nie mam ataków wilczego głodu, nie jestem zmęczona ani śpiąca. :) Bardzo fajna dieta :)

Kooobieto! :D

Toż to full wypas !

Nie ma bata. Jutro wielkie święto, kajzerka special produkt będzie jedzona.

Nie ssie mnie, nie mam dzikich zapędów. Chociaż pierwszy tydzień był straszny....( bez mała się nie zadrutowałam )

Jeszcze 20 tygodni..

A wiesną jako motylek :lol:

Magdzia, ilościowo to masz większą dzienną konsumpcję niż ja bez diety :o Ale pewnie kalorycznie (pfu, co za okropne słowo) lepiej się bilansuje niż moje dwa kawałki pizzy na obiadokolacje :( .

Kalorie mnie zupełnie nie interesują. To kwestia węglowodanów. I dlatego KOCHAM tę dietę!!!! :D

Magdzia święte słowa!!

W tej diecie cudne jest to, że nie trzeba warczeć na jedzenie ino ciut zmodyfikować system jedzenia.

I jak zbawienne jest wrąbanie kotleta ( nawet 3 śtuków ) z koopą sałatki ( ale bez ziemniaka ) czy menu wędlinowe ( bez chleba ) tudzież rybne dla zwalenia kilogramów....

Dla mnie jest to po prostu rewelacja. I cosik mi się wydaje, że taki system jedzenia jak mi już zalazł za skórę, tam dłużej pozostanie.

To kwestia nawyków tylko, a to można na przekór wszystkiemu i wszystkim wyrobić.

ps. czasem są głupie sytuacje , gdzie powtarzam po 5 razy .."bez ( ryżu, makaronu, frytek..)"

No właśnie, jak można zjeść schabowego ino z ogórkiem ???

Bez ziemniaczków ?????

:o :o :o :o

Zgroza.

Agacka: - 6 kg. :D :D :D