kropeczka27 24.07.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 hej arco jesteś usprawiedliwiona Ja chyba się zabiorę zaraz za kanapkę... póki mogę się obżerać w pracy, to muszę z tego korzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 24.07.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 A ja odkryłam, że wafle ryżowe w czekoladzie gorzkiej są pyyyyszne. Nestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 25.07.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 A ja odkryłam, że wafle ryżowe w czekoladzie gorzkiej są pyyyyszne. Nestety łeee kofi - "ryże" są fit ! Można wcinać Ta czekolada to taki dodatek dla smaku tylko, do tego gorzka - czyli też ujdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 25.07.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Babeczki nadziewane farszem z kurek i szynki.Do tego pieczona wołowinka zapleciona w warkocze uprzednio marynowana.Świeże warzywa z tzatzikami.Piwo niepasteryzowane,schłodzone.Na deser galaretka z wytrawnego szampana z malinami.Takie niespodzianki mi żonka robi.Nic tylko jeść i jeść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.07.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 A Co Ty jej robisz , ze ona Ci tak dobrze gotuje? Przepis bys dal, a nie tylko ladnie opowiadal... My tez chcemy zaznac takiego jedzonka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 25.07.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Mąż najedzony - mąż zadowolony ! Skąd ja to znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.07.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 A ja odkryłam, że wafle ryżowe w czekoladzie gorzkiej są pyyyyszne. Nestety łeee kofi - "ryże" są fit ! Można wcinać Ta czekolada to taki dodatek dla smaku tylko, do tego gorzka - czyli też ujdzie oj , nie ryż jest bardzo kaloryczny i "weglowodanowy" (juz lepiej jakby mial kalorie z tluszczy a nie z "wegli) fakt ze lekkostrawny ale... raczej zakazany dla myslacych powanie o odchudzaniu sie (juz lepiej wcinac kasze - zdrowsza i mniej tuczaca ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 25.07.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 oj tam zielona... Jak taki leciutki, dmuchany "ryżyk'' może byc kaloryczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.07.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 oj tam zielona... Jak taki leciutki, dmuchany "ryżyk'' może byc kaloryczny oj moze, oj tak a w ogole co to za bunt w szeregach co???? wracac do listkow sałaty skropionych cytryna i zielonej herbaty a nie tu jakieś ryzyki w czekoladzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 25.07.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 ... Jak taki leciutki, dmuchany "ryżyk'' może byc kaloryczny ryż na pewno jest zdrowy - bo pewnie jest brązowy i ma dużo błonnika bardzo wskazanego przy odchudzaniu, a czekoada tak na dobrą sprawę jest warzywem (bo robiona z kakao, a kakao z kakaowca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 25.07.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 A lubicie domowe jagodzianki?Prosto z piekarnika,jeszcze ciepłe.Leżą przede mną.Chyba otworzę butelkę tokaju z dobrego rocznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.07.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Chwalipita! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 25.07.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Czy ja zawsze musze tu zajrzec, jak mowicie o jedzieniu Umieram z glodu, a nie moge sie objadac bo rano lece na badania okresowe do nowej pracki Bedzie wazenie....Chwila prawdy czy moja domowa waga dobrze pokazuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 25.07.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Zeljka!A może zrobiłabyś szaszłyk tak jak się robi w dawnej Jugosławii?Mięcho,warzywa i przyprawy do żeliwnego gara i na kilka godzin na słońce.Ale potem pycha.Do tego wino ze smażonym na oliwie chlebem wymieszane.Dobre było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.07.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 A lubicie domowe jagodzianki? Prosto z piekarnika,jeszcze ciepłe. Leżą przede mną. Chyba otworzę butelkę tokaju z dobrego rocznika za jagodzianke dziekuje za to ohhh mam taka ochote na dobre biale winko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 25.07.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 oj tam zielona... Jak taki leciutki, dmuchany "ryżyk'' może byc kaloryczny oj moze, oj tak a w ogole co to za bunt w szeregach co???? wracac do listkow sałaty skropionych cytryna i zielonej herbaty a nie tu jakieś ryzyki w czekoladzie oj tam, oj tam nie dajmy się zwariować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 25.07.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Tak, tak kochane dobijajcie mnie ryżykami z czekoladą itp. Idę spać głodna! Może będę dzięki temu leciutka jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 25.07.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Trzy piwa i półmisek kiełbas,kabanosów na kolację wystarczy!Pora spać.Czy wiecie jak wspaniały smak nadaje mięsom pieczonym i wędzonym świeży imbir? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 26.07.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Hmm Pattaya nam tu dywersje robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 26.07.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Ja tylko podtrzymuję Was na duchu.Dzisiaj przy obiedzie zauważyłem jak wspaniały aromat nadają sosowi słodko-kwaśnemu banany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts