mati_sowee 17.08.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 mati ale ślicznie wyglądasz!!! Piękna sukienka. Jeszcze raz gratuluję dziekuje a Ty opowiadaj jak tam w nowej pracy i mam jedno pytanko nie wiem moze czy tam gdzies kolo was mozna kupic ziemie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 17.08.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 No, kochane, wróciłam z wojaży (chociaż niedługo znów pakuję walizy ) Na wadze kilogram więcej, czas więc wziąć się do roboty Ps. mati piękna z Was para i bardzo ładna z Ciebie kobitka, (a raczej dziewczyna) dziekuje gdzie na tych wojazacc bylas a i kobitka ja tak tylko wygladam, ale metryka nie klamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 17.08.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 No, kochane, wróciłam z wojaży (chociaż niedługo znów pakuję walizy ) Na wadze kilogram więcej, czas więc wziąć się do roboty Ps. mati piękna z Was para i bardzo ładna z Ciebie kobitka, (a raczej dziewczyna) Kulka, gdzieś mi się o uszy obiło, że fotki z wojaży miały być Także czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.08.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Słowo się rzekło, cóż robić Amsterdam, główny plac (z synami ) http://images26.fotosik.pl/60/bc34ab1c101065b2m.jpg Amsterdam, ulica czerwonych świateł http://images27.fotosik.pl/61/4316252e0d8572b9m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.08.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 He, he jak ten facet sie na Ciebie gapi. A piekne znowu buciki masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.08.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Chodzi Ci o mojego synka A klapeczki te bardzo lubię, i co najważniejsze, są megawygodne. Przejechałam w nich pół Europy (jako kierowca) i dałam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 17.08.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Kulka sialala Fajne foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.08.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 łeee... fota z paluchem (czyim? męża? ) A tak w ogole w temacie to moge ci (jak chcesz) wystawic obiektywna opinie na pismie - NIE MUSISZ SIE ODCHUDZAC! (nawet 0,5 kg nie masz zbednego) ps. fajny biust ja tez taki chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.08.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Chodzi Ci o mojego synka A klapeczki te bardzo lubię, i co najważniejsze, są megawygodne. Przejechałam w nich pół Europy (jako kierowca) i dałam radę kulka, widzę, że możemy jakieś w jakieś swaty uderzyć bo chłopaki jak malowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.08.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Paliuch jest siostry (wakacje bez męża ) (wiem, że urażam uczucia estetów, ale jak bum cyk cyk, że palucha nawet nie zauważyłam ) Dzięki Zielona za certyfikat hie hie ale ja już swoje wiem i to nie kokieteria z mojej strony tego co mam za dużo, to akurat nie widać na fotce jeśli zaś o biust się rozchodzi, to był zawsze moim kompleksem i przez wiele lat nosiłam staniki tzw. minimalizery, które go spłaszczają i optycznie zmniejszają. Dopiero wieloletnie, usilne nauki mego męża sprawiły, że obecnie jestem zeń dumna i ochoczo noszę ładną bieliznę w połączeniu z przepastnym dekoltem, z czego akurat mąż jest mniej zadowolony Kasia, a masz kandydatkę na synową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.08.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Paliuch jest siostry (wakacje bez męża ) (wiem, że urażam uczucia estetów, ale jak bum cyk cyk, że palucha nawet nie zauważyłam ) Dzięki Zielona za certyfikat hie hie ale ja już swoje wiem i to nie kokieteria z mojej strony tego co mam za dużo, to akurat nie widać na fotce jeśli zaś o biust się rozchodzi, to był zawsze moim kompleksem i przez wiele lat nosiłam staniki tzw. minimalizery, które go spłaszczają i optycznie zmniejszają. Dopiero wieloletnie, usilne nauki mego męża sprawiły, że obecnie jestem zeń dumna i ochoczo noszę ładną bieliznę w połączeniu z przepastnym dekoltem, z czego akurat mąż jest mniej zadowolony Kasia, a masz kandydatkę na synową no ba!! pewnie że mam zara zdjęcie wkleję a biust pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.08.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 a jak siostra to ok - bo sie zdziwilam ze facet - bo faceci to raczej babki po lapach bija za te sznurki od aparatow , kosmyki wlosow i wlasnie czubki palcow w kadrze mnie jakis byly za to bił- wiec sie nauczylam bezpaluchowo robic fotki i zauwazam z tym biustem to dziwna sprawa - (tzn ja mam nieduzy wiec nie moge sie wypowiadac) ale znam duzo kobiet z duzym biustem ktore wlasnie daza do jego zmniejszenia, zle sie z nim czuja itp. Mowie o szczuplych babkach (a nie duzych i grubych ktorym duzy biust dodatkowo moze powiekszac sylwetke). I oczywiscie nie mowie o biuscie w rozmiarze XXXDDD bo faktycznie moze to byc niewygodne , obciazac kregoslup czy sprawiac ze ciuchy sie zle ukladaja na ciele. Ale wlasnie znam pare szczuplych zgrabnych babeczek ze sporym fajnym biustem ktore na glowie staja zeby nie rzucal sie w oczy a ja cale zycie chcialam miec kurna - wiekszy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.08.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 http://images28.fotosik.pl/61/ac6cab6033277baem.jpg w pełniej krasie moja Zuzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.08.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Piękna dziewczynka ale to chyba dla mojego młodszego synka a jego baby nie interesują jeszcze, czasem się ze mnie śmieje, że jestem dziecyna, bo to obciach być "dziecyną psecies" co innego ten starszy (12 lat) Zielonooka, niestety zawsze trawa jest zieleńsza za płotem sąsiada Ja jeszcze niedawno bardzo poważnie rozważałam chirurgiczne pomniejszenie biustu, a teraz się cieszę, że nie zrobiłam tego (dzięki Ci mężu ). A ile kremów na odchudzanie wklepałam w piersi Żenada Zresztą są wielbiciele zarówno dużych, jak i mniejszych biustów, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.08.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Piękna dziewczynka ale to chyba dla mojego młodszego synka a jego baby nie interesują jeszcze, czasem się ze mnie śmieje, że jestem dziecyna, bo to obciach być "dziecyną psecies" co innego ten starszy (12 lat) Zielonooka, niestety zawsze trawa jest zieleńsza za płotem sąsiada Ja jeszcze niedawno bardzo poważnie rozważałam chirurgiczne pomniejszenie biustu, a teraz się cieszę, że nie zrobiłam tego (dzięki Ci mężu ). A ile kremów na odchudzanie wklepałam w piersi Żenada Zresztą są wielbiciele zarówno dużych, jak i mniejszych biustów, nie? a młodszy to ile ma lat??? moje dziecię całe 4 i pół a to, że obciach być dziewczyną to wiem od syna lat całe 8 a co do biustów to trzeba poprostu polubić swój i już ja tam swój lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.08.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Mój synek 5 skończył w czerwcu pasuje idealnie co do biustu, to mój też już mi nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.08.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Mój synek 5 skończył w czerwcu pasuje idealnie co do biustu, to mój też już mi nie przeszkadza nooo, to jesteśmy umówione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.08.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Zresztą są wielbiciele zarówno dużych, jak i mniejszych biustów, nie? No pewnie i cale szczescie! Ja mam male, ale mi to nie przeszkadza, nie robilabym operacji za nic na swiecie. Ale podoba mi sie u innych kobiet jak maja bardziej okragle ksztalty, to jakos bardziej kobiece jet, pomimo wszystko. Ja nadrabiam dobrocia. A Ty Kulka nic nie musisz poprawiac. Wszystko masz na miejscu. Piekna figura i do tego umiesz sie ubierac. Zielonooka, poczekaj troche po ciazy na pewno Ci urosna. Przeciez Ty jeszcze dziecko jestes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 18.08.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 łeee... fota z paluchem (czyim? męża? ) A tak w ogole w temacie to moge ci (jak chcesz) wystawic obiektywna opinie na pismie - NIE MUSISZ SIE ODCHUDZAC! (nawet 0,5 kg nie masz zbednego) ps. fajny biust ja tez taki chce zgadzam sie - zero kilogramow do zrzucenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.08.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Kurde Wyjeżdżam w sobotę, a postępów w dchudzaniu zero Nie mogę odmówić sobie dobrego grilla, piwka i sernika na zimno z galaretką i owocami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts