Gość elutek 09.09.2007 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Bdw, ciekawe gdzie się arcobaleno zbiesiła pewnie w tango poszła, z kropeczką - bo i jej też nie ma... może razem sprawdzają jak bardzo tuczące są pizze w Olsztynie mbz - najlepiej jak wkleisz zdjęcie przed i po, wtedy ocenimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 09.09.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Baby Żebyście wiedziały, że sie zbiesiłam i odbiesić nie mogę Odchudzać mnie się nie chce, ćwiczyć też nie Mam nadzieję, że to minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 09.09.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 ps. fajny biust ja tez taki chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
georg 09.09.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 a ja juz nie mam z czego sie odchudzac pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 10.09.2007 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 kuleczka a gdzie w tej Chorwacji byliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.09.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Byliśmy w miejscowości Omis ("s" powinno być z ptaszkiem na górze, ale nie umiem wstawić ) Pięknem, cudne widoki, piaszczyste plaże......no może piasek nie taki drobny jak nad Bałtykiem, ale całkiem przyjemny. Eh...... bajka Ps. jabko, co tak jęzor wywalasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 11.09.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Bdw, ciekawe gdzie się arcobaleno zbiesiła pewnie w tango poszła, z kropeczką - bo i jej też nie ma... może razem sprawdzają jak bardzo tuczące są pizze w Olsztynie Patrz kochana, jak mnie wyczułaś, właśnie wczoraj zjadłam pizzę Ogólnie czuję się pulchniutka jak balonik A w sobotę idę na wesele to podjem i popiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 24.09.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 widze ze zagladacie tu sporadycznie - pewnie juz sie nie odchudzacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 24.09.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Mati, ja już się nie odchudzam - zbieram tłuszczyk na zimę podobno ma być długa i ciężka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 24.09.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Mati, ja już się nie odchudzam - zbieram tłuszczyk na zimę podobno ma być długa i ciężka... a ja po malej przerwie postanowilam wrocic do cwiczen - od pazdziernika zaczynam znowu chodzic do klubu fitness Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 24.09.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 po malej przerwie postanowilam wrocic do cwiczen - od pazdziernika zaczynam znowu chodzic do klubu fitness Mati, no... nie dołuj tak człowieka od poniedziałku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 24.09.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 po malej przerwie postanowilam wrocic do cwiczen - od pazdziernika zaczynam znowu chodzic do klubu fitness Mati, no... nie dołuj tak człowieka od poniedziałku... od razu tam doluj - ja poprostu ponownie sie zmobilizowalam do chodzenia na fitness - duzo lepiej sie czulam jak sie tam wymeczylam na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.09.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Mati, ja już się nie odchudzam - zbieram tłuszczyk na zimę podobno ma być długa i ciężka... ja mam tak samo a już było tak dobrze i zrzuciałam ponad 8 kilogramów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 24.09.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Mati, ja już się nie odchudzam - zbieram tłuszczyk na zimę podobno ma być długa i ciężka... Ja też, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 24.09.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Mati, ja już się nie odchudzam - zbieram tłuszczyk na zimę podobno ma być długa i ciężka... Ja też, ja też a ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.09.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Ja walczę to ma być pierwsza od lat zima, podczas której nie przytyję standardowe 3 kg już mi się znudziło to wiosenne, coroczne odchudanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 24.09.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Gertruda Stein powiedziała: "Kobieta z wiekiem nie powinna chudnąć. Powinna raczej tyć." Co realizuję, niestety Ale jak tak patrzę na śliczną seksowną, tłuściutką Nigellę to wcale nie chce mi się chudnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 26.09.2007 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Gertruda Stein powiedziała: "Kobieta z wiekiem nie powinna chudnąć. Powinna raczej tyć." Co realizuję, niestety Ale jak tak patrzę na śliczną seksowną, tłuściutką Nigellę to wcale nie chce mi się chudnąć. nie zgadzam sie - ja nie chce tyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 26.09.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Ja też nie chcę. Ale żeby się całkiem nie zdołować, że nie chudnę przypominam sobie takie różne... Nie chudnę, bo się nie odchudzam. No, jakoś nie mogę zacząć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 26.09.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 kofi, stań przed lustrem, odsłoń brzuch, nabierz powietrza- do brzucha i w policzki, przyciągnij do oporu głowę do piersi, aż pokaże się drugi podbródek i zadaj sobie wtedy pytanie: - czy ja naprawdę potrzebuję TERAZ czegoś słodkiego? kofi przypomniał mi się patent elutka. Dobry jest A ja chyba za bardzo siebie akceptuję i te dodatkowe kilogramy też , bo jakoś nie chce mi się odchudzać. Tyle, że za mój stan fizyczny zabrała się firma, w której pracuję - wykupili nam karnety na basen, aerobiki, jogę i inne takie do wyboru . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts