Gość elutek 01.10.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 za mój stan fizyczny zabrała się firma, w której pracuję - wykupili nam karnety na basen, aerobiki, jogę i inne takie do wyboru . ooo, jak ja bym chciała, żeby ktoś zabrał się za mój stan fizyczny /o psychicznym to nawet nie wspomnę...widząc, że wątek zamiera to chciałam tu różne głupoty powklejać ale się powstrzymałam - nie wiem na jak długo... / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 01.10.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 elutek, Ty się nie powstrzymuj, bo takie wstrzymywanie to niezdrowe jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 01.10.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Sie mało odzywam, bo miała być grupa wzajemnego wsparcia, a moja postawa może zniechęcać. Muszę się odchudzać, a się nie odchudzam. Jestem leniwa i żarłoczna. No to się przyznałam. Czy mi lepiej? Nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 01.10.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 elutek, Ty się nie powstrzymuj, bo takie wstrzymywanie to niezdrowe jest dzięki, Lucia już myślałam, że zwariuję czy w ogóle ktoś wie, jak niezdrowe jest "powstrzymywanie się"? to tak na początek /za pozwoleniem Luci/ mam propozycję - ponieważ my kobiety jesteśmy raczej konkretne i nasza ocena jest w miarę obiektywna, to pomyślałam sobie, że zainteresowane osoby /zainteresowane odchudzaniem się/ wklejałyby swoje zdjęcia, a my - cała reszta, wydawałybyśmy opinię - czy to odchudzanie jest naprawdę wskazane, czy po prostu przesadzone... od razu moę powiedzieć, że kuleczka i mati nie muszą się odchudzać /ich zdjęcia widziałam i wiem co mówię/ no, i co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 01.10.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 wiedziałam, że tak będzie... mam jako pierwsza wkleić swoje...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 01.10.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 elutek nie zaglądałam tutaj, bo w pracy jestem i mi pracować kazali (w poniedziałek!!!) Odezwę się z domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 01.10.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 elutek - jako pomysłodawczyni mozesz pierwsza wkleic swoje Ale wiesz jak to jest - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia - jedni wolą chudziaki, inni bardziej apetyczne kształty - nie ma jednoznacznej odpowiedzi Ja się mogę przyznac, ze mi nie idzie...i to bardzo - ostatnio przytyłam znowu ze 2-3 kg Nie mogę sie za Chiny zmobilizowac do niczego.....eehhh Chodźcie moze razem jakąś porządną akcję odchudzania zacznijmy...czy nie warto na zimę się zamęczać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.10.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 elutek, wiesz jak to jest ze zdjęciami każdy wkleja takie, gdzie fałdek nie widać Ja mam dietę przymusową od kilku dni, nie mam apetytu z powodu przeziębienia (katar, gardło i te sprawy) Dodatkowo polazłam w piątek na babski wieczór w pubie.......miało być grzecznie i w ogóle, a wylądowałyśmy w dance-lokalu Tańce i drinki do czwartej nad ranem spowodowały, że 2 dni leczyłam nie tylko przeziębienie, ale dodadkowo kaca Dziś rano na wadze 2 kg mniej tak jak teraz może zostać, ale ja ostatnio codzień piekę ciasto muszę potrenować silną wolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 01.10.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Nie ma rady musimy przeprowadzić zmasowaną akcję odchudzającą, choćby po to, żeby poprawić morale w grupie. elutek, specjalnie dla Ciebie wklejam fotkę, ale z zeszłego roku (w dodatku Polterabend ), bo tegoroczne są na laptopie męża, a mąż w delegacji http://images13.fotosik.pl/121/da9e5d33f3d1c737m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 02.10.2007 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Lucia, obejrzałam zdjęcie i z całą stanowczością stwierdzam - nie musisz się odchudzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 02.10.2007 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 elutek, primo - na zdjęciu jestem w ubranku (więc wałeczki zakryte), secundo - zdjęcie z zeszłego roku, kiedy byłam 3 kg młodsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 02.10.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 no dobrze, powiedziałam a to trzeba powiedzieć b na zdjęciu doskonale widać nie wałeczki, lecz OPONĘ http://images27.fotosik.pl/93/0228b789e25dd351m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 02.10.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 elutek miło Cię poznać To ma być OPONA? Cyba opony nie widziałaś. P.S. Fajna babeczka z Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.10.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 eluteeeeek Miło Cię widzieć Fajna babka z Ciebie i wcale nie masz tak dużo do zrzucenia, jak jojczysz przez cały wątek Ja myślę, że 3-4 kg i będzie super. Zresztą tak jak teraz wyglądasz very ok. Ps. mam nadzieję, że Cię nie uraziłam, ale miało być szczerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.10.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Lucia, a Ty zdymij ta kurtka to pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 02.10.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Babki - ale Wy fajne U Luci za duzo o zrzucania to nie widzę A elutek jak się tak uparła, ze jej przeszkadza to tak jak Kulka pisze - parę kg - ale bez kitu ( ) po tym co pisałaś to myslałam, ze jestes przynajmniej ze 4 razy taka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 02.10.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Babki - ale Wy fajne a Wy to dobrze wychowane jesteście tej nadwagi to mam spokojnie z 10 kg /obliczałam/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 02.10.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Oj, ja widzę, że większość pań na tym wątku ma nadwagę zakodowaną w głowie, a nie rzeczywistą - w pasie. Może rzeczywiście przy tak niedużej nadwadze człowiekowi chce się o tym myśleć, przy większej wiadomo - to wielki wysiłek. Elutek Ty wyglądasz na szczęśliwą, o oponce tylko Ty wiesz, bo wcale jej nie widac na tym zdjęciu, rozumiem, że chcesz schudnąć, bo będziesz czuła się lepiej psychicznie. Też bym chciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 02.10.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 a Wy to dobrze wychowane jesteście E tam, dobrze wychowane. Po Twoich zapewnieniach to się jakiejś extra nadwagi spodziewałyśmy elutek, z czym do ludu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elf zip 02.10.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 A ja jestem dietetykiem! I proszę was o to żeby więcej z was odchudzało się dietami cud!!! Dzięki temu tak sobie zniszczycie organizm, że ja więcej na was zarobię !!!!!!! Wszyscy już to na pewno słyszeli, że takie niekontrolowane odchudzanie się przynosi więcej szkody niż korzyści!!! Diety cud to tylko mydlenie oczu dla ludzi którzy nie chcą się poważnie zająć swoim zdrowiem i utrzymaniem właściwej wagi Jeśli macie problemy z nadwagą (a nie chcecie zasięgnąć porady specjalisty ) i nie możecie jeść mniej to więcej się ruszajcie!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts