Mufka 19.10.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Kofi sadystko , nie pisz mi o batonach, ja (3 dzien), nie wzielam nic do jedzenia do roboty, tylko kawka , herbatka . W sobote zobacze ile waze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 19.10.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Czy BMI jest wiarygodne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 19.10.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Czy BMI jest wiarygodne? No właśnie pocieszam się, ze jest, więc jeszcze nie jest najgorzej ze mną. Ale już blisko granicy Ja biorę do pracy, bo inaczej kończy się to wypadem do bufetu, albo sklepu. Kiedyś niedaleko nas pracowała taka bardzo szczupła pani. Jak szła do pracy, to kupowała w sklepie obok mnie chrupki kukurydziane i to było chyba jej śniadanie do pracy. Też tak musze spróbować. Mufka, ale Ty bez kolacji i bez jedzenia w pracy? A obiad jesz? W sobotę to za wcześnie na ważenie. Ty lepiej nie czytaj moich postów, bo ja nie mogę siebie zmotywować nijak , a co dopiero innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 19.10.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Dziewczyny - ja robię tak: Śniadanie rano w domu lub w pracy (jak nie zdązę w domu) - kromka ciemnego chleba z czymś tam (na co mam akurat ochotę) + herbata (najlepiej jak by była bez cukru albo jakaś ziołowa, ale ze jest jesień to piję sobie normalna z miodem i cytryną) Za jakieś 2-3 godziny - czyli w godz.11-12 - kawa z mlekiem (i niestety koniecznie cukrem ale jak sie bardzo postaram to jedna łyżeczka zamiast dwóch) i coś małego, słodkiego do przegryzienia - ja wybieram batoniki zbożowe nesle fintess albo corny linea ( z czekoladą oczywiscie ) Za następne 2-3 godziny - czyli 14-15 - muszę zjeść coś ciepłego - wybieram wiec goracy kubek - wiem, wiem niezbyt zdrowe, ale piszą na opakowaniu, że bez konserwantów! i kromka ciemnego pieczywa Okolo godziny 17 po przyjeździe do domu jem normalny obiad i to jest zazwyczaj mój ostatni posiłek , chyba, ze mnie napadnie ochota na coś słodkiego jeszcze albo jakiś deser jogurtowy albo coś .. Oczywiscie w weekendy robię sobie wolne Przekonałam się juz, ze ustabilizowany tryb jedzenia dobrze wpływa na moją przemianę materii i łatwiej jest mi wtedy się pilnować i kontrolować. Mam nadzieje, że wejde w końcu na dobra drogę (bo od dłuższego czasu tak się tylko przymierzam i zbaczam co chwila) i ograniczę całkiem słodycze w tygodniu oraz popijanie coli do obiadu No i ruch...tego na pewno mi brakuje.. Aaa i waga - muszę sobie w końcu kupic własną bo pozyczanie nie jest zbyt wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 19.10.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Czy BMI jest wiarygodne? No właśnie pocieszam się, ze jest, więc jeszcze nie jest najgorzej ze mną. Ale już blisko granicy Ja biorę do pracy, bo inaczej kończy się to wypadem do bufetu, albo sklepu. Kiedyś niedaleko nas pracowała taka bardzo szczupła pani. Jak szła do pracy, to kupowała w sklepie obok mnie chrupki kukurydziane i to było chyba jej śniadanie do pracy. Też tak musze spróbować. Mufka, ale Ty bez kolacji i bez jedzenia w pracy? A obiad jesz? W sobotę to za wcześnie na ważenie. Ty lepiej nie czytaj moich postów, bo ja nie mogę siebie zmotywować nijak , a co dopiero innych No te BMI to jakieś strasznie optymistyczne jest, wyszło mi ze mam idealna wagę, a nie mam . Obiad jadam, po powrocie z roboty ok 17-stej - wiem, ze późno, ale nic nie poradzę na to... arcobaleno Niestety obawiam sie, ze w pewnym wieku ustabilizowany tryb jedzenia nie wystarcza Sport owszem, ale kurcze ja chudnę od pływania, a basenu u nas na razie nie ma, morsem nie zostanę, czyli czekam na pływanie do czerwca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 19.10.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Witam ponownie. Ja melduję, że zdjęcie gdzieś wynajdę i wkleję ale to później. Słowo się rzekło. Zdjęcie od tyłu, bo jakoś mi głupio było się od przodu pokazać. Zdjęcie jest z przed 3 mc, ale nic chybo sie nie zmieniło - przynajmniej tak wskazuje waga http://images34.fotosik.pl/6/37f6d84f14548bbb.jpg No dalej pokazywać swoje p...py, bo przecież Ja i zielona już pokazałyśmy he,he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 19.10.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 I cała prawda o mnie.... taka ze mnie grucha Ach widzicie te piękne prawe bioderko? Wiem, wiem to tylko zdjęcie z lekka krzywe Ale i tak prawą nogę mam grubszą od lewej - wiem, bo mierzyłam centymetrem Potwierdzam słowa odnośnie kolacji. Najlepiej bzzzzz. Tyle, że czasami ciężko usnąć, bo jest się takim głodnym. Wtedy myśle sobie co zjem jutro na śniadanie - i jakoś sobie zasypiam ze śniadankiem w główce, obiecując sobie, że jutro zjem ile tylko zdołam. Rano wstaje i jakoś tego głodu nie czuje (chyba żołądek się jeszcze nie obudził ze snu ) dopiero po jakimś czasie jem pożądne śniadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.10.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Weź Ty się monika popukaj jaka gruszka!!! jak dla mnie masz figurę very ok mam jednak małą uwagę robisz sobie krzywdę nosząc takie majtki, które dzielą Ci tyłek na 4 części jeśli nie lubisz stringów, to chociaż majteczki typu tanga, które nie wrzynają się w pośladki, albo damskie bokserki, jest teraz ogromny wybór np koronkowych wszystkie muszą być z delikatnym, nie obciskającym wykończeniem wiem wiem, wymądrzam się, ale uważam, że odpowiednia bielizna, to połowa sukcesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 20.10.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Weź Ty się monika popukaj no, popukaj się ,popukaj... a reszta niech się cieszy, że ja swojego dupska nie wklejam - bo by całą stronę rozwaliło, no! i obojętnie czy w gaciach, czy bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 20.10.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 No troszki jest tej du..ci, nie przesadzajcie. Przeszło 100 w biodrach to jest trochę Kuleczka - masz rację z tymi majtkami. To zdjęcie pokazuje jak chodzę ubrana po domu a to jest wersja robocza. Ale nie zgadzam się z tymi stringami. W/g mnie to stringi dają gorszy efekt w przypadku bardzo obcisłych dresów lub geterków i bardzo wypuklają tył...czek. Co innego na zgrabnych, ale to już inna inszość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.10.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 monika, weź nie pitol każdy tyłek wygląda ładniej jak jest w jednym kawałku, a nie w czterech dodatkowo jeśli pupa jest spora (nienerwujsja, Twoja nie jest ) to lepiej niech będzie spora i wypięta, a nie duża i płaska, tak czy nie oczywiście stringi nie mogą być za małe i wrzynać się, robiąc na biodrach buły elutek, Ty też weź nie pitol widzieliśmy Twoje zdjęcie i nie wydaje mnie się, abyś hodowała z tyłu jakiś nieprzyzwoitych rozmiarów tyłek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 20.10.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 No dobra, źle mnie zrozumiałaś. Nie chodzi mi o dzielenie tyłka na 4 części i żeby była płaska - to mi się też nie podoba Opiszę to dokładnie: Jak masz stringi to dolna partia spodni, getrów... wchodzi pomiędzy pośladki - tak czy nie? No właśnie wchodzi, bo stringi niejako są trochę głębiej I to wg. mnie uwydatnia pośladki. Nie chodzi mi o to, że się z boku wżynają tylko, że inne majteczki uniemożliwiają delikatne "wejście" ubrania pomiędzy pośladki. uff opisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 21.10.2007 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 monika, masz śliczną pupcię /chętnie się zamienię/ gdybym była Twoim facetem to byłabym bardzo zadowolona ale tego nie rozumiem: Jak masz stringi to dolna partia spodni, getrów... wchodzi pomiędzy pośladki dolna partia spodni to wg mnie nogawki, więc jakim cudem wchodzą nogawki pomiędzy pośladki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.10.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Dzień dobry! Można do Was dołączyć? Bo ja też z tych, co to muszą pilnować wagi... I chciałam tylko coś powiedzieć... No dobra, źle mnie zrozumiałaś. Nie chodzi mi o dzielenie tyłka na 4 części i żeby była płaska - to mi się też nie podoba Opiszę to dokładnie: Jak masz stringi to dolna partia spodni, getrów... wchodzi pomiędzy pośladki - tak czy nie? No właśnie wchodzi, bo stringi niejako są trochę głębiej I to wg. mnie uwydatnia pośladki. Nie chodzi mi o to, że się z boku wżynają tylko, że inne majteczki uniemożliwiają delikatne "wejście" ubrania pomiędzy pośladki. uff opisałam Pięknie to opisałaś, Moniko! A ubrania nie wlezą w opisywane miejsce, jeśli będą dobrze skrojone. Dobry krój ubrania określa ubranie, tak jak dobre strzyżenie jest podstawą fryzury. Nie znoszę przymierzania ubrań, ale robię to kupując. Żeby zobaczyć, czy ma "maskujący małe usterki figury" krój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 21.10.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Dziewczyny, ale sie ubawilam czytajac Wasze dywagacje na temat "dolnych niewymownych " Kuleczka - dalas czadu Od razu mie sie humor poprawil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.10.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Cała przyjemność po mojej stronie DPS, chodź tu do nas, ale musisz wpłacić wpisowe - swoje zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.10.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Przecie noszę cały czas ze sobą. W awatarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 21.10.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 DPS, chodź tu do nas, ale musisz wpłacić wpisowe - swoje zdjęcie yes, yes! i to najlepiej od tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.10.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 O matko, dziewczyny, jakie Wy hm... jesteście... dociekliwe...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.10.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 No to... postarałam się o zdjęcie obrazujące... hm.... moją niewymowną... Boszszszsz, do czego Wy mnie zmuszacie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts