arcobaleno 21.10.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Ooo widzę, że jakieś nowa moda w wątku odchudzającym się pojawiła - czyli, co - zaczynamy od d..y strony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.10.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Tak mi kazały, cholery jedne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 22.10.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 a reszta niech się cieszy, że ja swojego dupska nie wklejam - bo by całą stronę rozwaliło, no! i obojętnie czy w gaciach, czy bez Też tak, też tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 22.10.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 DPS - widziałam zdjęcie, nie musisz się odchudzać /śliczna ta niunia / kofi - my to chyba przesadzamy troszkę, co? arco - u mnie za oknem -1 ubierz się, kochana, bo się rozchorujesz w tej bieliźnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.10.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Elutek, dzięki za dobre słowo, ale wiesz... jak życzliwy fotograf zdjęcie robi... Mąż bokiem mnie fotografuje, żebym w kadr w całości weszła... To, co Ty myślisz, że tył, to bok jest... A niunia jest słodka - to moja bratanica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 22.10.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Ooo widzę, że jakieś nowa moda w wątku odchudzającym się pojawiła - czyli, co - zaczynamy od d..y strony ? Dla mnie też to nowość, ale podoba mi sie Czyja pupka będzie następna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.10.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Kropeczka, teraz Ty pokaż "metkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 22.10.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 taki łosoś w sosie pieprzowym ,posypany czarnym sezamem jest niezły.z dobrym ,białym winem daje się zjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 23.10.2007 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 taki łosoś w sosie pieprzowym ,posypany czarnym sezamem jest niezły. z dobrym ,białym winem daje się zjeść Znowu kusisz i to od rana. Poproszę wino, bez łososia. Może byc sezamek. Właśnie wcięłam śniadanie w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaudyyna 23.10.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 ja chyba probowałam juz wszystkiego i nie ejstem w stanie schudnac wiecej niz 4 kilo. a przydało by sie tak z 6 zeby było rowno 60 ... pewnie dlatego ze biore tabl a one nie sa obojetne dla przemiany materi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.10.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Kiedy chcę zrzucić kilka kg, przechodzę na dietę śródziemnomorską. Jem co chcę, kiedy chcę i ile chcę, ale muszą to być wyłącznie warzywa, owoce, oliwa z oliwek, nabiał (nie za wiele) i chude gotowane mięso. Wszelkie węglowodany i tłuszcze idą w odstawkę. U mnie działa znakomicie, chudnę jakieś 3-4 kg/miesiąc. Mam zamiar takimi dwumiesięcznymi "skokami" wrócić do swojej wagi, którą miałam, zanim rzuciłam palenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 24.10.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Musze się odchudzać, muszę się odchudzać, muszę się odchudzać. 3-bit jest za słodki, dlaczego go jem??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 24.10.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 ja chyba probowałam juz wszystkiego i nie ejstem w stanie schudnac wiecej niz 4 kilo. a przydało by sie tak z 6 zeby było rowno 60 ... pewnie dlatego ze biore tabl a one nie sa obojetne dla przemiany materi... Nie wierze, chyba probowałaś dosc nieskutecznie, nie jest sztuka próbować, sztuka jest wytrwać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 24.10.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Musze się odchudzać, muszę się odchudzać, muszę się odchudzać. 3-bit jest za słodki, dlaczego go jem??????? Kofi, a musisz sie odchudzac? Bo chyba nie bardzo, wiec sie nie zadręczaj , nerwy szkodzą zdrowiu. Smacznego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 24.10.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Musze się odchudzać, muszę się odchudzać, muszę się odchudzać. 3-bit jest za słodki, dlaczego go jem??????? kofi myślę, że to nie tak powinno być: chcę się odchudzać pragnę być szczupła wiem, że mi się uda samo słowo - muszę - daje wręcz przeciwny efekt /przynajmniej u mnie - zaraz jest bunt, bo ja przecież nic nie muszę/ i tak sobie myślę, że gdybym NAPRAWDĘ chciała być szczupła - to już dawno bym była... i dziwne jest to, że niby chcę, a nie chcę... a jeden 3-bit to żaden grzech, przecież malutkie toto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 24.10.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 a jeden 3-bit to żaden grzech, przecież malutkie toto ... ale to był XXL wcale nie był dobry, ale Kinder Bueno już nie było no i to nawet nie jest 1 dziennie, tylko tak ze 2 No, bo się spodziewam #$#&* i na to konto już 2 dzień wcinam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.10.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 kofi - jak miewasz czasem napady na zdjedzenie wlasnie batonika czy czegos slodkiego (choc wcale nie jest dobre ) to sprobuj moze z chromem? Kupuje sie w aptece i z tego co wiem ma on dzialanie "antyslodyczowe" (pomijajac ze w ogole ten pierwiastek bywa ubogi w naszym jedzeniu i warto go uzupelniac) podobno spozywanie chromu zapobiega takiemu dzikiemu apetytowi na slodycze ps. dobrze jest tez kupic w aptece tzw KELP - taki wyciag z jodu (oczywiscie tylko i wylacznie dla osob nie majacych zadych problemow z tarczyca czy nie wrazliwych na jod) - delikatnie podkreca przemiane materii ps.2 przyznam sie bez bicia ze nie wiem czy branie tych kapsulek ma faktycznie dzialanie czy tylko efekt psychologiczny - biore wiec sie mobilizuje zeby nie przesadzac z jedzeniem - zeby nie poszlo branie na marne - ale fakt faktem dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.10.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Z chromem, to uważać należy...w wojsku aplikują... wiadomym celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.10.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 jea, to raczej o brom się rozchodzi nie żebym była w wojsku Ps. poza tym to wcale nie chce mi się pisać nt odchudzania praktycznie odrobiłam swoje utracone latem 3 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.10.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 jea, to raczej o brom się rozchodzi nie żebym była w wojsku Ps. poza tym to wcale nie chce mi się pisać nt odchudzania praktycznie odrobiłam swoje utracone latem 3 kg To też, ten do kawy dawali Jest co żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts