bogumil 28.10.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 No to ok.Tu mnie macie. http://img228.imageshack.us/img228/6393/dsc00404xv6.jpg Trzeba wziąć poprawke, bo to było robione latem.A od lata mi przybyło 3 kg. Z pozdrowieniami Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.10.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 A propos dps, szukam i szukam twojego zdjątka i jakoś nie moge znależć, może gdzieś przegapiłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.10.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 na fotce nie ma calej sylwetki - w sensie ze nie stoisz tylko siedzisz ale widac dobrze nogi - ktore sa barzo smukle i zgrabne - wiec troche nie wierze ze masz sie z czego odchudzac ps. na drugim planie za to widac osobnika plci meskiej ktory na pewno odchudzac sie nie musi i wyglada na niezle ciacho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.10.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 zielonooka, ja dobrze wiem co robie Bo właśnie moim zbędnym ciałkiem są oponki A to ciacho w tle to......mój pierworodny I masz racje , on nie musi się odchudzać, niezły model z niego I musze wam powiedzieć , że mój mężuś zawsze dodaje mi otuchy, mówiąc ,że" mężczyzna nie pies, na kości się nie rzuca" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.10.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 A to ciacho w tle to......mój pierworodny I masz racje , on nie musi się odchudzać, niezły model z niego heh przez chwile nawet tak pomyslalam ale uznalam ze to nie mozliwe - "za stary" na taka mame Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.10.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Wielkie dzięki, miło mi.Aż mi się humor poprawił, baaaaaaaaardzo cie lubię Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 28.10.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 ps. na drugim planie za to widac osobnika plci meskiej ktory na pewno odchudzac sie nie musi i wyglada na niezle ciacho Zielonooka, tak myslalam, ze Ty tez zwrocisz uwage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 29.10.2007 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Nie ma szukania. Dawaj tutaj. Ja też musiałam. no! i najlepsze będzie takie "od tyłu" bo to przy kominku się nie nadaje, żadnych "oponek" tam nie widać super kobitka z Ciebie, no i te nooogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 29.10.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Ale mnie dowartościowałyście dziewczyny, aż mi lepiej z samego rana Bogumil, trudno mi uwierzyć w te oponki przy taaaakich nóżkach Mufka, Ty się nie migaj. Też zawsze jestem po drugiej stronie obiektywu, miałam tylko 2 zdjęcia z tego roku, z których jedno wstawiłam. Tłuste boki niestety są moje dlatego tak się chowam trochę. A w ogóle to zaczęłam podejrzewać, że może rzeczywiście wypłukuję sobie ten magnez kawą i od 2 dni piję taki w tabletkach musujących. Wstrętny, ale tylko taki miałam w domu, kiedyś mój mąż sobie kupił i na tym kupnie zakończył kurację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 29.10.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Kropeczka a w jaki sposób należy poddawac się hmm... torturom na tym urządzeniu? Mój rower stacjonarny stoi już na górze od tygodnia. Trzeba go chyba odkurzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 29.10.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Żadna z Was nie odpowiedziała, czy słyszała o tym wynalazku poniżej??: http://rollen.com.pl/img/page/rollen.jpg chodziłam na rollen przy okazji fitness skusiłam się na niską cenę (5zł za 15 min) napewno super pojędrnia skórę i jest przyjemne w użyciu, polecam, chociaż właściwości odchudzających nie zauważyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.10.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 ps. na drugim planie za to widac osobnika plci meskiej ktory na pewno odchudzac sie nie musi i wyglada na niezle ciacho Zielonooka, tak myslalam, ze Ty tez zwrocisz uwage No ba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.10.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Bogumil, stąd już zabrałam, bo kto miał zobaczyć to widział. Jeszcze jest inne, w gębach, chyba na 73 stronie, ale nie jestem pewna. I dziewczyny maja rację absolutną - gdzie Ty ten tłuszczyk masz? Chyba w piętach! Jesteś piękną i zgrabną kobietą, chciałabym wyglądać tak jak Ty! I gratuluję ciacha w tle. Miło oko zawiesić, miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 29.10.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Bogumil z czego Ty masz się odchudzać? śliczne nóżki! A ten Twój synek to... no no.... bardzo ciekawy Zresztą co się dziwić, jak ma taką mamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 29.10.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Kropeczka a w jaki sposób należy poddawac się hmm... torturom na tym urządzeniu? Mój rower stacjonarny stoi już na górze od tygodnia. Trzeba go chyba odkurzyć kofi myślisz, że to tortury? Ja jeszcze nie próbowałam, ale u mnie w pracy chodzą ciekawe opnie, jak to cudo działa. Pomijam fakt ile w tym prawdy :) Ale jeśli ujędrnia ciało, to może warto spróbować Jeśli chodzi o odchudzanie, to... wstyd się przyznać, ale w nocy zjadłam cała tabliczkę czekolady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 29.10.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Ano ja tez musze sie odchudzić .Juz raz schudłam 30kg Teraz znowu jestem okragła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 29.10.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 A tak na poważnie to macie jakiś plan by schudnać? Bo ja narazie tylko tyje i tyje . Zawsze byłam chudzielec no ale jak przyszła ciąża to 33kg sie przytyło Głupia byłam myślałam ze jak urodze to odrazu schudnę a tu lipa.... zonk .. Odchudzałam sie i wróciłam do wagi sprzed ciązy ,kurcze ale fajnie było a teraz znowu tłuściach zemnie ... Diete zaczynam od jutra Ktoś sie dołączy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 30.10.2007 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 pati, a gdzie zdjęcie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 30.10.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 A tak na poważnie to macie jakiś plan by schudnać? Bo ja narazie tylko tyje i tyje . Zawsze byłam chudzielec no ale jak przyszła ciąża to 33kg sie przytyło Głupia byłam myślałam ze jak urodze to odrazu schudnę a tu lipa.... zonk .. Odchudzałam sie i wróciłam do wagi sprzed ciązy ,kurcze ale fajnie było a teraz znowu tłuściach zemnie ... Diete zaczynam od jutra Ktoś sie dołączy? ja jestem na diecie od kilku dni, miałam zrzucić 2 kilo, co mi sie udało po 4 dniach, a teraz sobie pomyślałam, ze skoro tak łatwo poszło z 2 kg, to na sylwestra chce ubrać swoja piękną sukienke w rozmiarze 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 30.10.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 No to ok.Tu mnie macie. http://img228.imageshack.us/img228/6393/dsc00404xv6.jpg Trzeba wziąć poprawke, bo to było robione latem.A od lata mi przybyło 3 kg. Z pozdrowieniami Beata Ja tu przelotnie, ale aż mi oczy o mało nie wypadły . Ale laska na tle kominka Sorry , zmykam bo ...ee .. bo zaczynam sie ślinić .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts