Mufka 30.10.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Kofi, lasko Tobie nic nie grozi , a już najmniej otyłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 30.10.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 dobra to Traktować jako sprzed diety Cel schudnac 20 kg http://images30.fotosik.pl/61/e9c2595dd5c54801.jpg pati, dziecko drogie , ile Ty masz lat? 17? 19? przecież Ty jeszcze rośniesz i nie powinnaś się odchudzać tym bardziej, że wg mnie wyglądasz a-k-u-r-a-t masz bardzo ładną buźkę i piersi też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 30.10.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 pati skad chcesz zrzucic te 20kg?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 30.10.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 ja ostatnio malo jem - nie to, żebym stosowała jakąś diete, ale mam troche zmartwien - a to praca, a raczej jej brak, no i jeszcez jedna kwestia zaczynam sie obawiac ze na zajscie w ciaze jest troche pozno to chyba ta pogoda ale wkrecam sobie rozne dziwne mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 30.10.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Mam 27 lat a te 20 kg nadwagi bardzo mnie meczy czuję sie zle .I muszę zacząć czuć sie znowu dobrze A co do piersi..no cóż ...i tez bym sie pozbyła Wiec wracajac do tematu dzien 1 diety mija ok :)Jakoś tak duzo energi mam:) Ja jak tyje to wszystko mi idzie w brzuch,cycki i ramiona ...ech juz wolała bym w dupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 30.10.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 pati, dziecko drogie , ile Ty masz lat? 17? 19? przecież Ty jeszcze rośniesz i nie powinnaś się odchudzać tym bardziej, że wg mnie wyglądasz a-k-u-r-a-t masz bardzo ładną buźkę i piersi też Ja już nie rosnę :)jak narzie tylko tyje :)he he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 30.10.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 ja ostatnio malo jem - nie to, żebym stosowała jakąś diete, ale mam troche zmartwien - a to praca, a raczej jej brak, no i jeszcez jedna kwestia zaczynam sie obawiac ze na zajscie w ciaze jest troche pozno to chyba ta pogoda ale wkrecam sobie rozne dziwne mysli Ojoj ...w ciąże za pózno ?Co ty wygadujesz a ile ty masz lat z 40?z zdjecia przy niku widac ze koło 25 :)Więc napewno nie jest zapóżno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 30.10.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 ja ostatnio malo jem - nie to, żebym stosowała jakąś diete, ale mam troche zmartwien - a to praca, a raczej jej brak, no i jeszcez jedna kwestia zaczynam sie obawiac ze na zajscie w ciaze jest troche pozno to chyba ta pogoda ale wkrecam sobie rozne dziwne mysli Ojoj ...w ciąże za pózno ?Co ty wygadujesz a ile ty masz lat z 40?z zdjecia przy niku widac ze koło 25 :)Więc napewno nie jest zapóżno mam 27 ale teraz nie moge zajsc w ciaze - chwilowo nie mam pracy - poszukuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 30.10.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Ech rozumię ...ja sie cieszę ze mam prawie 6 letnią córkę .Mam juz z głowy .Jak bym miła sie decydowac na dziecko sama chyba nigdy bym sie nie zdecydowała.Bo albo praca nie ta,albo moment nie odpowiedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.10.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Hej pati25 Ja jak już powyżej pisałam , 2 lata temu byłam na diecie kopenhaskiej. Super się na niej czułam i schudłam 6,5 kilo w 2 tygodnie.Ale 20 kg?????????? u ciebie?Z czego to ma zlecieć????? Nie przesadzaj! marnia Dziękuję za komplement, jesteś jak ten dobry duszek w tym wątku Kochane dziewczyny, dziekuje też za dobre słowa , ale jak każda z was wie, my same wiemy co mamy dobre a co nie, gdzie jest za dużo a gdzie za mało. Jedna ma za dużo w piersiach, inna znowu w talii , inna w nogach a jeszcze inna w d... I bądz tu człeku mądry nie wszystkie mogą być taką DODĄ Pozdrawiam cieplutko Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.10.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 ... I bądz tu człeku mądry nie wszystkie mogą być taką DODĄ i dzięki Bogu!!!! nie wiem, czy silikonowy biust, napompowane usta plus totalne zdebilnienie to jest to, czego chce większość kobiet poza tym do jej figury też możnaby się przyczepić Bdw, zaczęłam walkę z moimi 3 kg DZIŚ zaraz lecę na aerobik, a potem tylko jogurt z małą ilością ryżu dla uzupełnienia białka już czuję głód najgorsze jest to, że mój mąż absolutnie i nieodwołalnie woli mnie w pełniejszej wersji przez te jego ostatnie zachwyty tracę motywację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jose33 30.10.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Ja sie nie odchudzam bo nie musze, mam tak znakomitą przemianę materii że cokolwiek na ruszt wrzuce jest szybko i sprawnie w jelitach rozkładane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Pati25 - no co ja Ci mam powiedzieć - Ty chyba jednak nie powinnaś zrzucać aż 20 kg. Jeżeli konieczniechcesz schudnąć, to zrzuć z 10, ale chłopaki naprawdę nie lubią kościstych - muszą mieć co potrzymać. Kuleczko, 3 kg to dla Ciebie pikuś. Na pewno. Ja chyba jednak zacznę znowu odżywiać się bez węglowodanów (precz chlebek, bułeczki, ziemniaczki) i jadać tylko warzywa i owoce + gotowane mięsko 2 x w tygodniu. Działa skutecznie i na długo, brak efektu jojo. No i mogę jeść co chcę, kiedy chcę i ile chcę. Nie lubię się męczyć na głodzie, to mnie wk....a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 30.10.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Dzieki za miłe słowa Co do Dody to racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 30.10.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 bogumil, tak chwalisz dietę kopenhaską, że aż zajrzałam w internet - co to takiego, no i kurcze, chyba nie jest to dieta dla mnie... "Dieta ta ma opinię metody na zrzucenie do 20 kilogramów w 2 tygodnie - na wstępie zaznaczę, że jest to duża przesada - zdarzały się natomiast osoby które były w stanie zrzucić w ciągu 13 dni około 10kg. Jest to bardzo rygorystyczna dieta dla osób o mocnych nerwach, silnej woli i najlepiej cieszących się dobrym zdrowiem. Osoby ze skłonnością do nadciśnienia lub mające problemy żołądkowe nie powinny jej stosować - śniadanie pod postacią kawy na czczo nie jest wskazane. Wiele osób, które przebyły ta diętę cierpiały na ogólne osłabienie, kłopoty z pamięcią i koncentracją. Po jej zakończeniu zmierzony poziom glukozy u wielu z nich był poniżej minimum. Dlatego jeśli ktoś potrzebuje szybkiego efektu, dobrze by było skonsultować się z lekarzem zanim zacznie się stosować tą dietę, lub wybrać inną równie drastyczną formę na szybkie zrzucenie wagi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 30.10.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Z tym 20 kg to juz przesadzili .mozna schudnac ale 5-6kg nic wiecej .Przynajmniej wśród moich znajomych takie były wyniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 30.10.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 No, a ja jak wczoraj weszlam na wage, to nie moglam prawie uwierzyc - doszlam do magicznej okraglej granicy - jak ja przekrocze, to juz kazdy wynik super. A teraz mam wynik- -6kg w 5 miesiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.10.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 No, a ja jak wczoraj weszlam na wage, to nie moglam prawie uwierzyc - doszlam do magicznej okraglej granicy - jak ja przekrocze, to juz kazdy wynik super. A teraz mam wynik- -6kg w 5 miesiecy BRAWO! A ja sie zatrzymałam stosuje rozsadna diete (nie zadna glodowke czy monodiete), nie jem wieczorem, jem 4 posilki nieduze , duzo blonnika i bialka, malo "węgli" - schudlam moze 1,5 i ... stanelam I nijak nie chce od tygodnia ani gram ruszyc w dół. Fakt ze w ogole nie cwicze (nie moge kompletnie sie do tego zmusic - nie wiem czy to wynik pogody , czy jesiennej deprechy ale na mysl o jakimkolwiek wysilku fizycznym - jest mi po prostu niedobrze) Po pracy wskakuje do lozka - kocyk, herbatka, ksiazka (i ew. komputer) i nie w glowie mi zadne rowerki czy bieznie czy spacery... Ale mimo tego braku ruchu cos - moze wolniej - ale powinnam chudnac! (do tej pory tak zawsze bylo!) a tu pupa blada - waga stanela w miejscu na magicznych 58 kg .... (chcialabym do 55 jak zwykle - ale cos to cienko widze :/) ps. o kopenhaskiej juz pisalam - nie polecam (stosowalam 2 x) - wlosy wychodza garsciami, paznokcie lamia sie od byle czego, a efekt (bo efekt faktycznie jest - choc znam takie osoby ktore nic nie schudly mimo restrykcyjnego trrzymania sie zasad) - trwa bardzo krotko . Za to 90% ma jojo i nie dosc ze wraca do swojej wyjsciowej wagi to jeszcze lapie pare dodatkowych kg. DK nadaje sie tylko w jednym jedynym wypadku- dla osob ktore maja mega silna wole ale zeby miec motywacje musza szybko widziec efekt. I wtedy robia sobie diete 13 dni a potem wskakuja od razu w jakas mniej drastyczna - typu south beach. I bezwzglednie tej nowej diety sie trzymaja ! Wtedy duza szansa na utrzymanie wagi (i nawet jeszcze schudniecie). Jesli jestescie takimi osobami - moze warto sprobowac DK. )( Ja znam takie osoby tylko ze slyszenia ) Jesli nie macie zelaznej woli - zapomnijacie o DK - po miesiacu, gora dwoch nie bedzie sladu po schudnieciu a sama dieta jest obrzydliwa i meczaca - wiec nie wiem czy warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.10.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 kurde!!! a ja kopenchaską sobie zostawiłam jako ostateczność, bo ponoć nie ma po niej jojo łeeeee tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.10.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 kurde!!! a ja kopenchaską sobie zostawiłam jako ostateczność, bo ponoć nie ma po niej jojo łeeeee tam haha! MAXI JOJO jest jak zreszta po chyba wszystkich dietach w ktorych sie chudnie bardzo szybko w bardzo krotkim czasie - cudow nie ma a taki max. 1 kg w ciagu tygodnia daje szanse ze sie nie odbije spowrotem w gore kulka - jak bardzo chcesz sprobowac DK - to sproboj - przez 13 dni krzywdy sobie nie zrobisz i moze uda ci sie wlasnie "wskoczyc" zaraz po np. w south'a w ciagu tych 13 dni je sie malo wiec obkurcza sie zoladek a niektorzy (w tym ja) pod koniec mieli wrecz jedzeniowstret... pozatym - zrzucisz pewnie z 4-5 kg i moze ciebie to zmotywuje do kontynuowania odchudzania przez inna diete Ale : nie wierz w bajki ze DK zmienia przemiane materii ( bo to jakas bzdura ) i ze nie bawiac sie dalej w dietowanie - nie wrocisz do wagi wyjsciowej (na jakims forum znalazla sie jedna niunia ktora twierdzi ze ona nie przytyla - nie znam panny wiec nie wiem - moze nie klamie - ale to ze jest to jakis jeden post na setki "spowrotem przytytych" - mowi samo przez sie) dwa - diete jest OBRZYDLIWA i OHYDNA!!!! (no ok - to moje zdanie ) przez pierwsze 2 dni myslalam - nie jest zle! miesko , jajka, brokuly , ryba na parze - przeciez da sie to zjesc Po 6 dniach na sama mysl ze znow mam zjesc jajko i brokula (lub szpinak) roslo mi wszytsko w gardle. Pod koniec diety nie moglam sie patzrec na jedzenie (i nawet pieczony kurak nie ratowal sytuacji) Bilans diety jest taki: kazdy stracony kilogram idealnie wrocil "na swoje miejsce" a ja nabawilam sie mega obrzydzenia do jajek i ryb (po pol roku mi przeszlo ) a na zapach brokulow (ktore kiedys b. lubilam ) mam odruch wymiotny ( co gorsza do tej pory !!! a minelo 1,5 roku jak nic!) aha - do kosztow diety dolicz jakis mocny srodek do lykania na wypadanie wlosow - ja wyczesywalam pasmami ;/ (i nie bylo to zaraz po diecie tylko jakies 2 mies. po - mozna sie niezle wystraszyc bo mozna nieskojazyc ze to po tej dietce tak ladnie wszystko "leci") aha - nic dziwnego ze sie chudnie na DK - tam dzienny bilans energetyczny to ok 600-700 kcal- czyli na granicy zdrowego rozsadku. przez 13 dni organizm jest w lekkim szoku - ale chudnie no bo coś musi spalac a po 13 dniach w panice nadrabia straty .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts