Jerzysio 29.10.2004 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 ...no jak przy pisemnym, to potrzeba sprawnej ręki, a nie giętkiego języka.... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.10.2004 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 No Funia, własnie zdała daltego sią za odchudzanie bierze!!!! Ps. Kroyena - ale musisz przyznać, ze na danio z plewami były tez inne chetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 29.10.2004 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 NO TO GRATULACJE ! J Pniatke dali czy co....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 29.10.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Funia gratulki, (nie mylić z granulkami ) no i byłbym złym szefek lokalu gdzybym nie zaproponował imprezy przy herbatce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 29.10.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 tak, tak już pędzę po napitki funia robimy imprezkę tak jak planowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.10.2004 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Jak imprezka to Funia stawia http://www.ballantines.com/files/images/switch_bottleImgs.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.10.2004 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Ps. Jerzysio ??? Pniatke -no co ty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.11.2004 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Ha ha - jak powiedziałam tak zrobiłam - bylam dziś na latino aerobicu!!!! Ojej ale jazda ale jestem zmęczona ale jestem szczęśliwa ojej ale bedę szczupła a;e będę lufffffaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 03.11.2004 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Funiaaaa Jakie latino ? Mam cały łogródek do wyrychtowania śpadelkiem. Powierzchnia całkiem zbożna, music do wyboru . Za darmochę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 03.11.2004 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Ziaba, ale ty juz mieszkasz przy ogródku a ja niestety jeszcze nie i co najmniej jeszcze przez rok - nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 03.11.2004 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 No to zapraszam. Poznasz uroki pęcherzycy przypalczastej. ( Potem jest pretekst do podmuchania i całowania..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.11.2004 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 ziabcia no co ty z głodu białka po ogrodzie szukałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 03.11.2004 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Oj dzieki za zaproszenie Tyle, ze z Gorzówka tam do Was daleko No i przez płatną autostrade drogo (przejazd tam i z powrotem do Wa-wy z G. - 66 zł opłat - KOSZMAR CO???????? ) Dlatego na razie łączę sie z Toba telepatycznie i zostaje mi ćwiczyć z zapałem mój aerobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.11.2004 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Tak mnię Funiu cośtknęło i wróciłem z zapytaniem: Czy aby kopać trzeba mieszkać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 03.11.2004 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 NO niby nie Ale mój Miś mi mówi : ty tu lepiej Fuńka nic jeszcze nierób - bo i tak spych przyjedzie i wszytsko wyrówna, Nawet mi skubaniec żywopłotu nie daje jeszcze wsadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 03.11.2004 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Fakt, skubaniec.Ale ja bym zaproponowała, by małżonek zasadził wisienki karłowe na naleweczkę.To Ty jabłonkę, to on śliwkę ( dla poprawienia aromatu ) ...i tak dojdziesz do żywopłota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.11.2004 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Ziabka i Funia.Muszę wam zdradzić, że jesteście dla mnie najcieplejszymi kobitkami na forum, czyli takimi puchatkowo fajniastymi wielka buźka dla obu i dla Kroyenków też, co by im smutno nie było A co do odchudzania - same suksesy, ale nie pomogła mi moja silna wola, a raczej jej brak, tylko najpierw grypa żołądkowa - tak ze 3 kg, teraz drugi dzień obłędnego bólu zęba, od poniedziałku zakładam aparat ortodontyczny, bo moje ząbki zdrowe i białe jak perełki, ale takie krzywo nanizane I to się dopiero zacznie odchudzanie!!! A tak poza tym najlepsza dieta to usychanie z tęsknoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.11.2004 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 mimi, a to pod nickiem to co? Miało być łobracanie projektu, a tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.11.2004 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 bo tak mi smutno ... I nikt mnie nie pocieszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 04.11.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Mimi.. smutasy jakieś paskudnicze się zalęgły? Słonko na niebie wysoko, listki pięknie sfruwają z drzew, muchi się powyzdychali, ponoć ocieplenie nas zawionie.. widzisz jaki cudny dzionek ? Jak by Ci kto dokuczył, dawaj namiary. Chłopaki dojadą raz raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts