Gość elutek 05.11.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 bałabym się takiej ingerencji, różne rzeczy się zdarzają, tym bardziej, że nie są to operacje ratujące życie /no, chyba, że pacjent jest w tak złym stanie psychicznym z powodu swoich niedoskonałości, że gotów odebrać sobie życie/ moja kuzynka zmarła po "zwykłym" wycięciu wyrostka, a mój dawny sąsiad stracił głos po usunięciu migdałków, a oni tym operacjom MUSIELI się poddać. ja, owszem, ponarzekam trochę ,ale tak naprawdę to nie muszę mieć żadnych operacji plastycznych. Jeśli jednak coś chciałabym sobie upiększyć i nastąpiłyby komplikacje, to czułabym się fatalnie, fizycznie i psychicznie też - no bo przecież nie musiałam... ostatnio męczy mnie jednak mój drugi podbródek - robi się coraz większy /ale wypróbuję naturalnych metod, żadnych operacji, za bardzo się boję/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.11.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 hej dziewczyny muszę odnieść się do diety k. Ja na niej czułam się tragicznie, miałam kołatanie serca i rzęszączkę rąk ..nie wspominając o odrzucie do szpinaku, brokuł i jajek muszę schudnąć i teraz już na 100% to zrobię..zawzięłam się strasznie i uda mi się (ile to ja już razy mówiłam ) do świąt- zero słodyczy, ziemniaków i wszystkiego co kojarzy się z nadwagą ciekawe ile schudnę? trzymajcie kciuki plisss chudzielce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.11.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Mikusiu, na pewno Ci się uda! Już ja Cię znam! Jak czytam Wasze wrażenia z diety kpenhaskiej, to aż skóra cierpnie. Dobrze, że nie stosowałam jej nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.11.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 dzięki dpska a ta dietę to kilka razy próbowałam i zawsze tak samo raz na niej 5 kilo schudłam a bardzo się męczyłam ..a potem nie męcząc się na diecie nie łączenia schudłam tyle samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 06.11.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 a może by któraś pupcię wkleiła, albo chociaż nóżkę? jakaś debata by się przydała... mikopiko, nie chcesz wiedzieć, czy musisz się odchudzać? wklej zdjęcie, to zaraz Ci powiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.11.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 elutek, z tego co pamiętam, nóżki, ani pupci nie wklejałaś czekamy więc miko, trzymam kciuki wklej fotkę poglądową, już my Ci dobierzemy odpowiednią dietę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 06.11.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 elutek, z tego co pamiętam, nóżki, ani pupci nie wklejałaś czekamy więc ale za to swoją oponę wkleiłam ona wystarcza za wszystko mogę jeszcze wkleić mój drugi podbródek i obwisłe policzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.11.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Elka, chcesz pasem dostać klapa jaki podbródek, jakie policzki weź się normalnie popukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 06.11.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 wiecej ruchu, a bedzie mniej jeczenia o nadwadze i oponach. http://img208.imageshack.us/img208/4327/zzzzzzzzzzzzzzzzzzsd5.jpg Tak jak kiedys pisalem, zaliczam kazdy co roku. Poprawia kondycje i zadowolenie zonki, zreszta to widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.11.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 uuuu dziewczyny....mam z czego schudnąć...uuuu mam i to ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 06.11.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Ciągle czekam na zdjęcia jakiejś pupy i co??? I nic. Żadnej nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.11.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 wiecej ruchu, a bedzie mniej jeczenia o nadwadze i oponach. http://img208.imageshack.us/img208/4327/zzzzzzzzzzzzzzzzzzsd5.jpg Tak jak kiedys pisalem, zaliczam kazdy co roku. Poprawia kondycje i zadowolenie zonki, zreszta to widac. rzeczywiście, żonka wygląda na zadowoloną czy zadowolenie przekłada się rownież na czyny gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.11.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Ciągle czekam na zdjęcia jakiejś pupy i co??? I nic. Żadnej nie widać Ech, Wy, faceci... Tylko o jednym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.11.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Marnia - coś specjalnie dla Ciebie! http://mysli_nieposkladane.w.interia.pl/pupa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.11.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Depesia to się nazywa mieć kawał pośladka i jakie jedrne, na siłowni wyrzeźbione hie hie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 07.11.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Elka, chcesz pasem dostać klapa no! chce! kulleczka - "tratuj, katuj, ja wszysto wybaczę Ci jak bratu" z taką miną najczęściej chodzę /i może to wszystko od śmiechu? / a poza tym ja też prawie babcia, mam 19-letnią córkę przecież... http://images27.fotosik.pl/109/d115c527e1db0905.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 07.11.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Nie widzę oponki, dużego tyłka, ani podwójnego podbródka. Ładna, atrakcyjna i zadowolona z życia. Oj, dziewczyno, szukasz dziury w całym (że się tak wyrażę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 07.11.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Depesia to się nazywa mieć kawał pośladka i jakie jedrne, na siłowni wyrzeźbione hie hie Holy Shit, a ja prosilem o grzyby. Mysle , ze sa spod innego drzewa. PS.Co do zadowolenia, to rzeczywiscie przeklada sie ono w czyny. Jestem jak bzykajacy zadowolony maly pszczolek. Ruch robi swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 07.11.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Nie widzę oponki, dużego tyłka, ani podwójnego podbródka. Ładna, atrakcyjna i zadowolona z życia. Oj, dziewczyno, szukasz dziury w całym (że się tak wyrażę) no i kto to mówi, kto to mówi? przyznaję /bez bicia /, że zdjęcie wybrałam "w miarę korzystne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 07.11.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Ja tam zawsze wybieram najbardziej korzystne zdjecia. Tutaj wyeksponowalem moje silne ramiona, ktore kiedys sie tak podobaly Kulce na golasa - oczywiscie to ja bylem gosal plazowy. http://img239.imageshack.us/img239/1808/zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzxf1.jpg No i oczywiscie ooooookulary, to te same z innego ujecia tutaj na forum prezentowanego - moje ukochane snobistyczneeeeeeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts