mikopiko 07.11.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Nie widzę oponki, dużego tyłka, ani podwójnego podbródka. Ładna, atrakcyjna i zadowolona z życia. Oj, dziewczyno, szukasz dziury w całym (że się tak wyrażę) a jakie szczupłe uda ...ja takich nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.11.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Depesia to się nazywa mieć kawał pośladka i jakie jedrne, na siłowni wyrzeźbione hie hie Holy Shit, a ja prosilem o grzyby. Mysle , ze sa spod innego drzewa. PS.Co do zadowolenia, to rzeczywiscie przeklada sie ono w czyny. Jestem jak bzykajacy zadowolony maly pszczolek. Ruch robi swoje. Co prawda drzewko nie z naszego lasu ale Ty sobie wyobraź, jakie to by piękne grzyby były! Elutek - no po prostu rozwaliłaś mnie!!! Ja sobie wyobrażałam jakąś monstrualną babę, która ma z 60 kilo nadwagi, 3 opony, tłusty ohydny wielki drugi podbródek itp. A tu - piękna roześmiana młoda kobieta!!! No zdębiałam!!! I wierz tu, człowieku, w ich posty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.11.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Ja tam zawsze wybieram najbardziej korzystne zdjecia. Tutaj wyeksponowalem moje silne ramiona, ktore kiedys sie tak podobaly Kulce na golasa - oczywiscie to ja bylem gosal plazowy. dobrze, ze dopisałeś sprostowanie, bo jeszcze ktoś gotów był pomyśleć, że to ja byłam na golasa ps. przyznaję, że pamiętam jeszcze to zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.11.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Elka, chcesz pasem dostać klapa no! chce! kulleczka - "tratuj, katuj, ja wszysto wybaczę Ci jak bratu" Ty się elutek popukaj, jaka babcia ja tu widzę fajną babkę (widzę, że obie jesteśmy jabłuszka, tyjemy od pasa w górę ) buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.11.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Elka, chcesz pasem dostać klapa no! chce! kulleczka - "tratuj, katuj, ja wszysto wybaczę Ci jak bratu" Ty się elutek popukaj, jaka babcia ja tu widzę fajną babkę (widzę, że obie jesteśmy jabłuszka, tyjemy od pasa w górę ) buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.11.2007 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Elka, chcesz pasem dostać klapa no! chce! kulleczka - "tratuj, katuj, ja wszysto wybaczę Ci jak bratu" Ty się elutek popukaj, jaka babcia ja tu widzę fajną babkę (widzę, że obie jesteśmy jabłuszka, tyjemy od pasa w górę ) buziaki a ja na odwrót jestem dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 08.11.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Dzisiaj rano stwoerdziłam jednak, że przeszkadza mi oponka i chyba powinnam jeść połowę. Tylko jak o tym nie zapomnieć, podczas obiadu. A mają być gnochi z dyni, moje ulubione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 08.11.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 kofi, co to te gnochi? dobre jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 08.11.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Może to się pisze gnochchi? Takie kluseczki No, kocham kluseczki Będą polane masełkiem z szałwią i rozmarynem. O kaloriach zapominam, jak je widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.11.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 pisze się gnocchi są pyszne..to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 12.11.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Zaczelam sie odchudzac od dzisiaj i...zezarlam pol bulki z bialym serem na sniadanie w pracy salatke na obiadokolacje talerz zupy pomidorowej i udko z kurczaka Jurto mam zamiar zjesc mniej Cholera, a za chwile swieta i zmowu przybedzie z trzy kilo jak nic dziewczyny - z reka na sercu - jak wyglada wasz dzien jezeli chodzi o jedzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.11.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 ja zjadłam dzisiaj dużo 3 banany biały serek grani 2 jabłka płatki kuk z jogurtem i trochę ryżu z warzywami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 12.11.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Jablka won!!!!!!!Szybko sie po nich jesc chce.To czekam na jutrzejsza spowiedz.Wpadne i dam znac!Trzymam kciuki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.11.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Jablka won!!!!!!! Szybko sie po nich jesc chce. To czekam na jutrzejsza spowiedz. Wpadne i dam znac! Trzymam kciuki!!!! ja też nie lubię jabłek jem tylko wtedy jak się odchudzam z braku laku to i kit dobry dziś nie chciało mi się jeździć na rowerku...jutro już będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 13.11.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 O rany, w porównaniu z Wami, jesm tragicznie dużo Na śniadanie kromka chleba (ale duuuża) z serkiem wędzonym, potem (do kawy) jabłko. Jabłka niestety lubię i to bardzo. Na obiad - pierożgi ruskie - mąż uwielbia, albo pizza (resztki). Chyba wybiorę pierożki, bo pizzę wchłonie synuś. Kapusta kiszona chyba do tego (tę kocha pies ). Wstydzę się pisać, że kolację też pewnie zjem. I jakąś czekoladkę w międzyczasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.11.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Mój wczorajszy jadłospis: śniadanie- 2 jajka na miękko z kromką chleba 2 śniadanie- kawa z mlekiem i minirogalik 7days obiad- pół talerza pomidorowej z ryżem, 2 pierogi z serem podwieczorko-kolacja- pół talerza pomidorowej (lubię pomidorową ) jabłko to jest taka ilość na której spokojnie schudnę 1 kg w tydzień najważiejsze u mnie, to jeść to co bardziej kaloryczne do południa nie jeść kolacji, najwyżej jabłko, czy sałatę z winegretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 13.11.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 2 pierogi z serem Tylko? Obawiam się, że na dwóch nie uda mi się skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.11.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 kofi, mnie też nie udałoby się dlatego najpierw ta podkładka z zupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 13.11.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Witam po przerwie ja właściwie zakończyłam swoje odchudzanie (z sukcesem oczywiście) , teraz będę sie pilnować, żeby mi nic nie przybyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.11.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Mój wczorajszy jadłospis: śniadanie- 2 jajka na miękko z kromką chleba 2 śniadanie- kawa z mlekiem i minirogalik 7days obiad- pół talerza pomidorowej z ryżem, 2 pierogi z serem podwieczorko-kolacja- pół talerza pomidorowej (lubię pomidorową ) jabłko to jest taka ilość na której spokojnie schudnę 1 kg w tydzień najważiejsze u mnie, to jeść to co bardziej kaloryczne do południa nie jeść kolacji, najwyżej jabłko, czy sałatę z winegretem Kuleczko - podziwiam! Na takiej ilości jedzonka to ja bym mogła najwyżej do obiadu być, oczywiście zjadłszy to wszystko, co wypisałaś! Jak przechodzę na warzywa i owoce to też sobie nie żałuję, sałatki i surówki przygotowuję w miseczkach o pojemności 2 lub 3 półmisków i to znika w ciągu 2 posiłków. Chudnę wtedy jakieś 3 - 3,5 kg/miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts